Το Shark μπαίνει δυναμικά στα beach bar, άλλοι δύο χώροι ανοίγουν στην παραλία Λ. Νίκης, οι φήμες για Σαμπάνη στο W, και με τη βούλα το Θεοδωρίδου-Κακοσαίος (Barbarella) & Απέργης-Μαλού (Stage), δεν αποκλείεται η επιστροφή του Στέλιου Γαλείδη, ράδιο αρβύλα για Καρρά και τα δύο ανοιχτά μέτωπα του Γκόγκου

Δεν υπήρχε η παραμικρή αμφιβολία να μην υπάρξει η συνέχεια, να μην κάνουμε το βήμα παραπάνω, αφού το tsipasblog το υποσχέθηκε. Το ρεπορτάζ από την νυχτερινή Θεσσαλονίκη, έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, κάνει πολλά κλικ, και το είδαμε χθες ξανά. Με αφορμή την είδηση πως το Coral club στην Χαλκιδική, θα ξαναμπεί στο παιχνίδι, το πήρε η πολύ δυνατή ομάδα του Casper.

Σήμερα θα εκμεταλλευτούμε μια άλλη αξιόπιστη πηγή! Η οποία μας έδωσε αυτές τις πληροφορίες :

…διά χειρός Hλία Τσίπα

-Το Shark, που εδώ και 23 χρόνια πρωταγωνιστεί στο χώρο των bar-resto της πόλης. Πίσω από την χρυσή του ιστορία κρύβονται σημαντικά ονόματα, με αξιοσημείωτο βιογραφικό. Ο Τάκης Μπέτας (πρώην άντρας της Θεοδωρίδου, έχουν μαζί και ένα παιδί). Συν φυσικά στους συνεταίρους, ο Δημήτρης Πετρίδης, ο Ανδρέας Παπαμιμίκος (δικηγόρος, πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ και πρώην Γραμματέας της ΝΔ, και σύζυγος της ανιψιάς του Ιβάν Σαββίδη). Αλλά αυτός που τα τρέχει όλα είναι ο Λεμπέτλης. Νεανικός, μοντέρνος, μέσα στα γράμματα. Η συγκεκριμένη ομάδα, αποφάσισε να παρουσιάσει και καλοκαιρινό πρόσωπο στην επιχείρηση τους. Για αυτό και πήραν το Koursaros στη Χαλκιδική, με ωραία παραλία, η ανώτερη όλων, για να το μεταμορφώσουν σε beach bar…κάτσε καλά. Με σούσι και live.

-Ανοίγουν άλλοι δύο χώροι στην παραλία Λ. Νίκης, που ήταν ανοίκιαστοι. Το ένα σούσι και το άλλο καφέ.

-Είναι οριστικό. Στο Stage live club, Απέργης-Μαλού και στο Barbarella, Θεοδωρίδου-Κακοσαίος.

-Θα τελειώσει ο Κιάμος και έρχεται ο Σαμπάνης στο W; Έτσι ακούγεται, πως το συζητάνε. Εάν χαλάσει, θα βρεθεί άλλο όνομα.

-Το Petra, στα Λαδάδικα, εκεί που ήταν η Μαλού και η Άσπα, θα πάει η Λένα Παπαδοπούλου.

-Ο Στέλιος Γαλείδης, που είχε το «Icon Music Stage», και το οποίο πλέον έχει κατεδαφιστεί, θα γίνει γραφεία. Κατά πάσα πιθανότητα, συμφερόντων του Βαγγέλη Μαρινάκη. Αν δει κάποια καλή ευκαιρία, θα την αρπάξει και θα ξαναμπεί στο κόλπο μπουζούκια στην Θεσσαλονίκη.

-Καμία, μα καμία υπόσταση δεν έχουν τα δημοσιεύματα περί υποψηφιότητας του τραγουδιστή Βασίλη Καρρά, στις δημοτικές εκλογές, στο πλάι του δημάρχου Θερμαϊκού, Γιώργου Τσαμασλή.

-Για το το Όραμα στο Αεροδρόμιο, και το Lido, που πλέον το κουμάντο το κάνει ο Βασίλης Γκόγκος, σας έχουμε ενημερώσει. Θυμηθείτε, κάνοντας κλικ ΕΔΩ

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.