Το σενάριο “Μπαίνω στο …Μονακό των Βαλκανίων” έτοιμο για υλοποίηση από τον Βουτυράκο

Γιάννης Βουτυράκος

Στην επιχειρηματικότητά, δεν υπάρχουν σύνορα οριοθετημένα, όλα γίνονται. Δεν είναι κούφια κουβέντα αυτή, που σε στέλνει στον κόσμο της φαντασίας, σε ονειροκατασκευή. Να σε παραπέμπει σε σενάριο χολυγουντιανής υπερβολής, να την πεις έτσι, για να εντυπωσιάσεις. Είναι πραγματικότητα.

Ο τρόπος που ο Γιάννης Βουτυράκος σκέφτεται τις επόμενες κινήσεις του και μάλιστα σε μια περίοδο, στην πιο δύσκολη και ζόρικη για την ελληνική νύχτα, το δείχνει αυτό. Για να το πούμε αυτό, ξέρουμε κάτι που μοιάζει απίθανο να το ξέρει κανείς άλλος; Ξέρουμε. Ας το πούμε, σημειώνοντας ότι κυκλοφορεί στο μυαλό του, από την προηγούμενη διοργάνωση, πριν έρθει ο ιός Covid, τότε που το έργο ήταν κάπως καλύτερο, αλλά πλέον είναι ολότελα διαφορετικό. Με τη ψυχή στο στόμα, και όχι ίσως, σίγουρα, πολύ χειρότερο.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Παραδοσιακά ο ιδιοκτήτης του νυχτερινού κέντρου Tokyo, ανήκει στην πιο εξελιγμένη σχολή, “δες μπροστά από την εποχή μας”. Με το σκεπτικό αυτό, παρουσιάζεται έτοιμος να εισδύσει στην αγορά της Αλβανίας, στην νυχτερινή διασκέδασης της, με δύο έτοιμα προτζεκτ, για club 1500αρι και μπουζούκια, των 2000 ατόμων.

Έξυπνη σκέψη, την οποία μας την ανέλυσε στο tsipasblog.gr μόνο : “Δείτε όλα τα δεδομένα. Η Αλβανία, με τον ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης της, να ξεπερνάει το 50%, είναι πιο κοντά από ποτέ, στο να γίνει το “Μονακό των Βαλκανίων”. Aυτό είναι τώρα. Ενώ η Ελλάδα, έχει γίνει μία στάσιμη βαλκανική χώρα. Μιλάμε για πολλά βήματα μπροστά, θαύματα έχουν κάνει, οι φίλοι και γείτονες μας. Και σε αυτά τα βήματα, μέσα και ο κλάδος του night life. Μια βόλτα στα Τίρανα, και τα κλαμπ που θα αντικρίστε, απλά στην Ελλάδα δεν υπάρχουν. Ελπίζω τα πλάνα που έχω και είναι έτοιμα προς υλοποίηση, να πάνε όλα καλά και να κάνουμε και εκεί, στην πρωτεύσασα, ένα Tokyo. Μού αρέσει πολύ αυτή η ιδέα. Να, και στην επόμενη φάση, να βάλω μπρος και κάτι άλλο. Μπουζουξίδικο, αλλά το οποίο θα δουλεύει αποκλειστικά και μόνο με Αλβανούς τραγουδιστές“.

Διαβάστε επίσης : “Πακέτο” Τουρατζίδης- Βουτυράκος, δίνουν …γεύση του νέου Tokyo

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.