“Πακέτο” Τουρατζίδης- Βουτυράκος, δίνουν …γεύση του νέου Tokyo

Μιχάλης Τουρατζίδης - Γιάννης Βουτυράκος

Δεν υπήρχε περίπτωση. Καμία. Να ήταν άλλος, να μην ήταν ο Μιχάλης Τουρατζίδης, ο μετρ των μεγάλων επιτυχιών και μέντορας της Λένας Ζευγαρά, άρα ο συνεργάτης του, ο πλέον στενός, συνεταίρος του σχεδόν… Και να εισδύσει στο μαγαζί του, στο Tokyo Theater, στο Γκάζι της Αθήνας, το οποίο, αμέσως με το πέσιμο του lockdown, ξεκίνησε τις παράτολμες -για αρκετούς- εργασίες, για να το πάει διακοσμητικά και λειτουργικά σε άλλο level, και -όπως μαθαίνω- ακόμη λίγο και ολοκληρώνεται. Δηλαδή;

Σε αυτή τη φάση, λοιπόν, την τελευταία, την πιο κρίσιμη, αυτή που δημιουργεί την αγωνία, το σασπένς, την ατμόσφαιρα, να βγάλει βίντεο άλλος, να το ανεβάσει στο Instagram και να το αφήσει έτσι ο Γιάννης Βουτυράκος. Ακριβώς σαν να μην παίζει τίποτα. Όμως, είπαμε, μιλάμε για τον Τουρατζίδη, και με αυτόν, πάνε μαζί, πακέτο και δεν διασπώνται με κανέναν ξένο άτομο. Και για το αύριο, έχουν ήδη έτοιμα τα σχέδια. Τα οποία είναι μεγαλεπήβολα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ναι, αυτό. Για την ώρα, πάρτε μια γεύση, πολύ μικρή, από την είσοδο του νέου Tokyo. Και βέβαια, μας την έδωσε ο Τουρατζίδης..Και βέβαια, το στέλνει στο έβδομο ουρανό, από αυτό που αντικρίζουν τα μάτια του.

Είχε προηγηθεί κοινή του φώτο, που και πάλι δημοσίευσε ο Τουρατζίδης.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.