Το Tokyo, των Βουτυρακαίων, στην χειρότερη φάση, τα παίζει όλα για όλα!

Μεγάλη κουβέντα είπε ο σεμνός και μετριοπαθής αδερφός του Γιάννη Βουτυράκου και, κατ’ επέκταση, ιδιοκτήτης του Tokyo Theater. Ο Σταύρος. Βουτυράκος και αυτός, της γνωστής οικογενείας. “Το παλάτι ετοιμάζεται και ελπίζω σύντομα να είμαστε όλοι μαζί, και ας μη χωράμε”.

Μεγάλη κουβέντα, το ξαναλέω, και τα λόγια του δεν είναι εύκολα. Στο ντούκου. Να ανεβάσω κάτι στο instagram, να έχουμε να λέμε, τώρα που η νύχτα κοιμάται τόσο βαθιά και ροχαλίζει κιόλας. Αντιληπτό, ότι άλλο να το λέει κάποιος αυλικός κι΄ άλλο το ίδιο το αφεντικό. Ο Βουτυράκος, ο Σταύρος, γιατί ο Big Brother Γιάννης, κινείται σαν την σκιά, υποψιάζεσαι ότι είναι πίσω σου, αλλά δεν θα τον δεις ποτέ. Ο Σταύρος, λοιπόν, με την δήλωση του αυτή, δείχνει απόλυτη σιγουριά και ετοιμότητα για το τι θα κάνει η ομάδα του μέσα στη μάχη του γηπέδου.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αν μιλάμε γειωμένοι στην πραγματικότητα, το ατού τou Tokyo θα είναι το ίδιο το Tokyo. Ότι θα προέρχεται από αυτό. Και δεν αναφέρομαι μόνο στην Ζευγαρά, η οποία ήδη ζορίζει πολλούς και τους μπερδεύει με το παιχνίδι της. Φανταστείτε τώρα, αύριο, μεθαύριο, που θα είναι μαθημένη στο μεγάλο και σοβαρό πρωτάθλημα της νύχτας, το αθηναίικό. Στο φινάλε, δεν αποκλείεται να τους στείλει έξω από τα νερά τους, έξω από αυτά που είχαν μάθει.

Αλλά, πιο πολύ θέλω να λάβω υπόψιν το insta post του Σταύρου Βουτυράκου, μα κυρίως τα μάτια μου, αυτά που είδαν το βράδυ της Παρασκευής, που έκανα αυτοψία στο Tokyo, με την επίβλεψη του Γιάννη. Το Tokyo δεν θα είναι απλά ένα καλό και ανακαινισμένο νυχτερινό κέντρο. Κι αν περιμένεις αυτό, σίγουρα θα πιαστείς απροσάρμοστος. Θα είναι έτη φωτός μακριά από τη γη. Ναι, μαγαζί που θα μοιάζει από άλλον πλανήτη, από άλλο γαλαξία, που θα συνδυάζει την τεχνολογία του αύριο με την ιδιαίτερη και πρωτότυπη αρχιτεκτονική, που θα γοητεύσει τους πάντες και θα γοητεύσει όλους τους ανθρώπους. Όχι μόνο της νύχτας, αλλά και την ημέρας, αφού μάλλον θα ανοίγει και σαν εκθεσιακός χώρος, για όσους θα θέλουν να απαθανατίσουν σε φωτογραφία τις σύγχρονες σχεδιαστικές τεχνικές του, να ευχαριστηθούν, να διδαχθούν, όπως όταν πηγαίνουν σε μία πλούσια εικαστική έκθεση.

Για το Tokyo, λέω, το “παλάτι” των αδερφών Βουτυράκου, οι οποίοι στην πιο δύσκολη περίοδο της ζωής της νύχτας και γενικότερα της ζωής της ανθρωπότητας, επιχειρούν να πετύχουν κάτι μαγικό, ώστε να αιφνιδιάσουν τους πάντες, όταν με το καλό ο πόλεμος τελειώσει και η νύχτα γυρίσει από την εξορία. Τα υπόλοιπα θα τα δείτε όταν έρθει η ώρα.

Διαβάστε ακόμα: «Καλύτερα ιππότης παρά βασιλιάς»- Βουτυράκος υπέρ Αρμενίας

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.