Το προεκλογικό σποτ του υποψηφίου με το ΚΙΝΑΛ Ανδρέα Τσουραμάνη (Βίντεο)

Το προεκλογικό σποτ του υποψηφίου με το ΚΙΝΑΛ Ανδρέα Τσουραμάνη (Βίντεο)

Ο υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας με το ΚΙΝΑΛ Ανδρέας Τζουραμάνης, μας παρουσιάζει το προεκλογικό του σποτ για την υποψηφιότητα του στις προσεχείς εκλογές.

«Προχωράμε μπροστά, αντίθετα στο ρεύμα. Προσπερνάμε το παλιό και το κατεστημένο» αναφέρει, μεταξύ άλλων, στο μήνυμά του.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δείτε το προεκλογικό σποτ του Ανδρέα Τζουραμάνη – ΕΔΩ

Ο Ανδρέας Τζουραμάνης μεγάλωσε στα Ζαρουχλέικα , έχει σπουδές στην Βιοϊατρική Τεχνολογία, Οργάνωση & Διοίκηση Επιχειρήσεων, Οικονομικά, ενώ είναι κάτοχος δύο μεταπτυχιακών.

Δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο χώρο της υγείας και είναι ιδιοκτήτης και πρόεδρος της εταιρείας «ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΟΝ. Ε.Π.Ε»

Η εταιρεία έχει παρουσία στην Αθήνα, Πελοπόννησο, Κρήτη, Δωδεκάνησα, Κυκλάδες και νησιά Ανατολικού Αιγαίου με αντικείμενο δραστηριότητας την πώληση ιατρικών μηχανημάτων για κατ’ οίκον νοσηλεία και διαβήτη.

Το 2006 στις δημοτικές Εκλογές εκλέχθηκε πρώτος διαμερισματικός σύμβουλος του Νοτίου Δημοτικού Διαμερίσματος με την δημοτική παράταξη “Πάτρα Πρωτεύουσα Πόλη” και επικεφαλής τον κ. Ανδρέα Φούρα.

To 2010 ίδρυσε την δημοτική παράταξη « Πρωτοβουλία για την Πάτρα» και στις Δημοτικές εκλογές του 2010 ήτανΥποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων.

Το διάστημα 2011- 2014 ήταν Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Πατρέων και επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης « Πρωτοβουλία για την Πάτρα».

πηγή : kalpi19.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.