Για Μάκκα δεν υπάρχουν υποψίες

Για Μάκκα δεν υπάρχουν υποψίες

Με τις κεραίες μου συλλαμβάνω έναν εκνευρισμό που εκδηλώνει μια μερίδα “παρακοιμωμένων”, μετά την αποκάλυψη του tsipasblog.gr ότι ο Νεκτάριος Φαρμάκης σκέφτεται σοβαρά να δώσει τη θέση του διευθυντή γραφείου του νέου περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας στον Γιάννη Μάκκα, όταν αναλάβει επίσημα τα καθήκοντά του. Κατά πάσα πιθανότητα στις 26 Αυγούστου.

Σα να τους έπιασα απροετοίμαστους. Μου φαίνεται ή, μήπως κάνω λάθος; Σα να επικρατεί μια αμηχανία στα όρια της πρόωρης ανησυχίας, ειδικά στο κομμάτι της οπαδικής πιτσιρικαρίας που τη βρίσκει με τους αντιπάλους.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ας αφήσουμε στην άκρη τις διαπροσωπικές σχέσεις, που έχει αναπτύξει με πρόσωπα του power game, ιδιαίτερα στην Αθήνα. Και μόνον ότι ήταν ανάμεσα στους πρώτους, πού πίστεψαν και στήριξε με όλες τους τις δυνάμεις την προοπτική νίκης του Νεκτάριου Φαρμάκη, στις εκλογές, είναι υπεραρκετό για να τον χρίζει φαβορί. Όχι, να προκαλεί υποψίες και ψιθύρους η φημολογία γύρω από το όνομα του. Καλό είναι να τελειώσουν αυτά.

Ένα το κρατούμενο, λοιπόν. Ένα, και δεύτερο δεν υπάρχει. Δυνατός, δημιουργικός Μάκκας, δείχνει ότι θα τα δώσει όλα για να πετύχει ο Φαρμάκης ως περιφερειάρχης. Ακόμη κι αν δεν μπει στο παιχνίδι. Αν, όμως, μπει, δεν θα μπει τυλιγμένος με τον ολόλευκο μανδύα αγνότητας του αγγέλου.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.