Το πιο σοβαρό ρεπορτάζ, όχι από τα ΜΜΕ, από τον Mούτσο

Ο Μανώλης Μούτσος, παρότι επιχειρηματίας εστίασης (και από τους πολύ καλούς) όμως όταν αποφασίσει να μιλήσει σοβαρά, για το οποιαδήποτε ζήτημα, κάνει το καλύτερο ρεπορτάζ. Λέει αλήθειες που δεν τις λένε ούτε οι δημοσιογράφοι. Κουβαλάει την λογική και εκπνέει τον σεβασμό.

Σωστό. Ποιο είναι το σωστό. Η προσέγγιση που έκανε για όλο αυτό το έργο, με τους καλούς και τους κακούς, που ζούμε τις τελευταίες μέρες. Και τι βλέπουμε σε αυτό ; Ότι με την επικράτηση του ίντερνετ, με την ένταση που αναπτύσσεται και εξελίσσεται η τεχνολογία, λείπει σε βάθος ο έλεγχος της πληροφορίας. Πολλά πράγματα κυκλοφορούν αδοκίμαστα. Κι αυτό προκαλεί μια δυσαρμονία, αφήνει μια κακή γεύση. Φέρνει την παρακμή, το απόλυτο χάος. Με άλλα λόγια, λείπει το μέτρο, το φρένο, το οποίο θα πρέπει να μπει εδώ και τώρα. Όσο πιο γρήγορα γίνεται, αν θες να λέγεσαι κράτος σοβαρό και μέσα στο παιχνίδι, να υπάρχουν συγκεκριμένοι ρόλοι..Και όχι σκορποχώρι.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Όπως έγραψε ο Μούτσος στο ίνστα :

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.