Από μικρός είχα έφεση στο κοτόπουλο. Το αγαπώ. Μου αρέσει μαγειρεμένο με κάθε πιθανό τρόπο. Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς κοτόπουλο. Μόνο κοτόπουλο και σε μεγάλες ποσότητες. Μου αρέσει μαγειρεμένο με κάθε πιθανό τρόπο. Άλλωστε, με τα θρεπτικά συστατικά και τις βιταμίνες, που παρέχει στην υγεία μας, η κατανάλωση πουλερικών, δικαιούται κανείς να το εντάξει στην διατροφή του. Σήμερα κιόλας.
Ώσπου άρχισα να ψάχνω για μαγαζιά με κοτόπουλα, αλλά τα πιο ψαγμένα. Τα πιο ιδιαίτερα, τα πιο ξεχωριστά, που δεν μοιάζουν με άλλα και σου δείχνουν πως είναι κάτι πολύ παραπάνω από ένα μαγαζί. Μέχρι που το βρήκα.

Μοσχοβάκης, Το κοτόπουλο πολύ αλλιώς

Φτάνοντας στην οδό Νοταρά 44, στην περιοχή της Αγυιάς, στην Πάτρα, η ανακάλυψη ονομάζεται Μοσχοβάκης. Ο χώρος είναι πολύ προσεγμένος, με μοντέρνο και ιδιαίτερο χαρακτήρα. Αν το προσέξεις καλύτερα, θα διακρίνεις πάνω του την τόλμη, την αυτοπεποίθηση και την μπόλικη αγάπη. Στην τέλεια βιτρίνα του, θα δεις το κοτόπουλο σε διάφορες ψαγμένες εκδοχές, συνδυασμένο αρμονικά με πολλές άλλες προτάσεις, που δύσκολα θα βρίσκεις αλλού! Ναι, το κοτόπουλο εδώ, είναι ..επιστήμη.
Νοταρά 44 και Αγυιά, Πάτρα, 261 045 0685















