Το Penarrubia το θέλει ένας τιτάνας

Αυτό που συμβαίνει στον πλανήτη είναι αληθινά πρωτοφανέρωτο. Ποτέ στο παρελθόν δεν ταρακουνήθηκε η ανθρωπότητα στον ίδιο βαθμό όπως τους τελευταίους μήνες με αφορμή τον κορονοϊό. Τεράστια και δίχως μέτρο κινητοποίηση για τόσο… μεγάλο κίνδυνο.

Αυτό όμως δε σημαίνει πως η ζωή σταματά, επειδή ήρθε ο κορονοϊός. Να το πούμε και το άλλο. Τώρα σκαρώνονται τα χοντρά έργα, για να παίξουν στις οθόνες, όταν ο καιρός της εξορίας αγγίξει το τέλος του. Οι λεφτάδες, στην αναμπουμπούλα των πραγμάτων, γεννάνε πιο εύκολα χρήμα. Γιατί; Επειδή έχουν το ρευστό και επομένως προκύπτουν οι προτάσεις. Αυτό κι εκείνο. Κι εσύ ζυγίζεις τα κόζα και αποφασίζεις.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Είμαι κυνικοί; Ούτε ωμός, ούτε κυνικός είναι σωστό να χαρακτηρίζεται εκείνος οποίος μιλάει με τη ψυχρή γλώσσα των αριθμών και την αλήθεια των πραγμάτων. Σε αυτό ακριβώς το κλίμα, μαθαίνει το tsipasblog.gr, πως μπήκε δυνατά στο παζάρι για να αγοράσει το Penarrubia, στον Άλιμο, από τον Βλάση Σταθοκωστόπουλο, ένας τύπος πραγματικός τιτάνας. Τον ξέρουν όλοι, πια…αλλά δεν τον ξέρει κανένας.

Οι συζητήσεις, σίγουρα, είχαν ξεκινήσει. Αλλά πλέον, με όλα αυτά που έχουν συμβεί, δεν ξέρω σε τι σημείο της διαδρομής βρίσκονται. Παίζει ρόλο και τι θα ζητήσει ο κύριος Βλάσης…

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.