Το Passagio Cyprus, ευτυχώς, δεν πάει στο …λάου

Το έργο πήγε “Το Passagio επεκτείνεται και στο πρωτάθλημα της Κύπρου” και αμέσως άναψαν στο κόκκινο οι μηχανές. Δεν γίνεται διαφορετικά. Είναι γραμμένο στην Ιστορία. Το πραγματικό μεγάλο αφεντικό έχει αλλεργία, βγάζει σπυράκια στην καθυστέρηση. Δεν φτάνει να χωρέσει στο κεφάλι του, το “χρόνος προσαρμογής”..

Και λέμε τώρα, για να μπούμε στην ουσία, στο ψαχνό…Υπολόγισε και ότι μιλάμε για τον Δημήτρη Φιντιρίκο, τον Μανώλη Μούτσο και τον Κώστα Σπηλιωτόπουλο. Την ισχυρή τριανδρία αυτή, που κουμαντάρει τους αγώνες του Passaggio, και ότι στην Κύπρο, πάνε να παίξουν με σύμμαχο την Νο 1 οικογένεια, την Φανιέρου.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Όλοι αυτοί μαζί, είναι σε κατάσταση συναγερμού, γιατί δεν τους ταιριάζει το λάου λάου. Σε καμιά περίπτωση. Το έχουν ξεγραμμένο. Στα πλάνα τους, υπάρχει μόνο η φουλ επίθεση, το ορμάμαι, δεν περιμένουμε. Άσε τους αφελείς, τους φοβιτσιάριδες και παθητικούς να μιλάνε για το ότι σε οδηγεί στο γκρεμό η βιασύνη… κι άλλα τέτοια μεταχειρισμένα.

Τι μας λες τώρα! Λέω ότι ναι, κυκλοφόρησε ήδη στο πυκνοκατοικημένο πλανήτη του Instagram, το πρώτο κατάστημα Passagio Cyprus, που θα είναι στην Λάρνακα, που δεν θα αργήσει καθόλου.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.