Το παρασκήνιο της εναντίωσης Φαρμάκη στον Μητσοτάκη

Το παρασκήνιο της εναντίωσής Φαρμάκη στον Μητσοτάκη

Η δήλωση του Νεκτάριου Φαρμάκη να ιδρυθεί Νομική Σχολή στην Πάτρα, που είχε κάνει αρχές Ιανουαρίου στο PatraTV, έκανε εντύπωση σε πολύ κόσμο, καθώς για πρώτη φορά διαφώνησε επί της ουσίας με τον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Οι πληροφορίες λένε, ότι ο υποψήφιος της ΝΔ στη Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, έκανε την δήλωση αυτή, καθώς πολλά τοπικά στελέχη της μεγάλης, κεντροδεξιάς παράταξης, είχαν εκφράσει τις ενστάσεις τους, σε περίπτωση που έδειχνε ανοχή στον Μητσοτάκη.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Θυμίζω ότι ο πρόεδρος της ΝΔ έχει υπογραμμίσει, ουκ ολίγες φορές, την αντίθεσή του στα κυβερνητικά σχέδια για ίδρυση τέταρτης Νομικής Σχολής, όχι μόνο στο Πανεπιστήμιο Πατρών, αλλά και σε οποιοδήποτε άλλο ακαδημαϊκό ίδρυμα της χώρας.

Προκειμένου, λοιπόν, ο Νεκτάριος Φαρμάκης να κλείσει αυτή την συζήτηση, ανέφερε ότι “χωρά μία 4η Νομική στην χώρα, αρκεί αυτό να μην γίνεται μόνο για «πολιτική σπέκουλα όπως κάνει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ”, δείχνονταν έτσι ότι θα κοιτάξει πρώτα τους κατοίκους της Δυτικής Ελλάδας, μετά το κομματικό συμφέρον.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.