Αμάν, πια με την … νέα αρχή

Αμάν, πια με την … νέα αρχή

Το τρώω στη μάπα από τότε που γεννήθηκα. Από τότε που άνοιξα τα μάτια μου ακούω σοβαρά το πιο μεγάλο ψέμα που λέγεται στην Ελλάδα. Και λέγεται από τους υποτίθεται πιο υπεύθυνους ανθρώπους του κράτους. “Κάνουμε μια νέα αρχή… ‘”. Αυτή την απάτη σαλιαρίζουν δίχως ντροπή.

Πριν ακόμα ανοίξουν οι κάλπες και αναδειχθεί ο νέος δήμαρχος της Πάτρας, οοοοοοόλοι έβαλαν τη κασέτα. Πάμε για μια νέα αρχή. Και δώστου τα μεγάλα λόγια. Ώπα, ρε!

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ποια νέα αρχή, όταν δεν έχει αλλάξει τίποτα. Επειδή, δηλαδή, θα έρθει ο Νικολόπουλος, ο Ρώρος, ο οποιοσδήποτε υποψήφιος θα κάνει η πόλη μια… νέα αρχή; Επειδή ήρθε ο Πελετίδης θα κάναμε μια άλλη αρχή. Με μαγικά, ε; Με το στόμα ΘΑ σχεδιάζανε την άλλη, τη νέα Πάτρα από την… αρχή.

Άσε, ρε, πρώτα να την δούμε την ομάδα πόσο μετράει, και μετά οι αιώνιες ελληνικές αηδίες για το κάτι άλλο, το διαφορετικό. Όχι, και σε αυτή την εκλογικά μάχη θα την πούμε την κασέτα.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.