Το παίζει μαγκιά με τις “πλάτες” των Λιακοπουλαίων !!!

Στο ξύλο ανάμεσα στους τράπερς. Χθες έγινε, στα Mad της ντροπής.. Όλα φαίνονται βρώμικα, ύποπτα. Όλα έχουν την εξήγησή τους. Όμως! Δεν έχει γραφτεί ακόμα, και πιθανόν να μη γραφτεί ποτέ το βιβλίο, για το πως κάποιοι, από το πουθενά, μάλλον από το μηδέν, το μηδέν του μηδενός, έγιναν κάτι.. Πήραν την ευκαιρία που τους παρουσιάστηκε, φούσκωσαν οικονομικά, επικοινωνιακά. Η ζωή τους βγήκε από το βούρκο..

Ποια η συνέχεια του έργου; Στην απέναντι πλευρά πήγαν. Έχουν ξεφύγει, το μυαλό τους έχει ξεφύγει. Η αρρώστια… της αλαζονείας. Τους βλέπεις πως παίζουν. Πιο μπράβοι και από τους μπράβους. Όλο μαγκιά και το φρυδάκι, μόνιμα να κοιτάζει στον ουρανό.. 

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Για παράδειγμα, αυτός που ανακάλυψε σε ηλικία 17 ετών, ο Υποχθόνιος, το 2015 κυκλοφόρησε το πρώτο του EP με τίτλο «Nero Greco», το οποίο μεταφράζεται ως «ο μαύρος Έλληνας». που γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 24 Ιανουαρίου 1995 και έχει καταγωγή από την Κένυα. Του οποίου ο πατέρας, χρεοκόπησε 5 φορές και πήγε φυλακή. Το όνομα Light, και το πραγματικό του όνομα είναι Χρήστος Ιωαννίδης.

Στο πητς φυτήλι, να σου ορμήξει, τίποτα δεν αφήνει να πέσει κάτω. Φόρα παρτίδα βγαίνει και απειλεί όποιον δεν τον κάνει κέφι. Σε μόνιμη εμπόλεμη κατάσταση είναι. Η μαγκιά, όμως, θέλει πλάτες, κάλυψη. Να τα τακιμιάσεις με τη μια ή την άλλη πλευρά. Απαραίτητος ο μεγάλος από πίσω. Αλήθεια ο Light ποιον μεγάλο έχει ; Που τον συμπαθεί, που τον ξέρει από τα πρώτα του βήματα, που τον βοήθησε όταν και όπου χρειάσθηκε ; Την ισχυρότερη οικογένεια των Ρομά στην Αθήνα. Τους Λιακοπουλαίους!!! Με τρία θαυμαστικά για όσους ξέρουν από Ιστορία. Επιχειρηματίες, σε πολλούς τομείς, με πολλά λεφτά και καλά παιδιά.

Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει πως πάνω στην χθεσινή συμπεριφορά του, βαράνε παλαμάκια. Τουναντίον. Επειδή τους ξέρω, απαράδεκτη και καταδικαστέα, θα την χαρακτήρισαν. Το μόνο σίγουρο.

Διαβάστε επίσης : Όλα σχεδιασμένα και ο μάγκας Αργυρός

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.