Όλα σχεδιασμένα και ο μάγκας Αργυρός

Mad Video Music Awards 2022. Α, τι ωραίο… Πάρα πολύ ωραίο! Καλέ, τι υπέροχα ήταν όλα, ένα αριστούργημα ήταν. Αυτό έπρεπε να πούμε σήμερα. Αντί αυτού, όλοι κατακρίνουν, τους τραπερς Light και Snik, που πιάστηκαν στα χέρια. Τα μάθατε, παραλάβατε κι τα ακούσατε. Μιλάμε για ξύλο κανονικό και άγριο. Όλη η αρνητική διασημότητά πήγε πάνω τους. Και όχι, δεν του αρέσει η αρνητική δημοσιότητα.

Στο μυαλό μου, πάλι, που πάει στο κακό, στο βρώμικο. Του παρασκηνίου Blog είναι το tsipasblog.gr. Πέρασε και όχι για λίγο, απεναντίας για πολύ, η σκέψη ότι κάποιος το σχεδίασε, κάποιος συντόνισε όλη τη διαδικασία. Με αποτέλεσμα, να παρακολουθήσουμε τα όσα παρακολουθήσαμε. Αλήθεια, ποιος είναι ο αρχιτέκτονας; Ο μηχανικός; Ποιος εμπνεύστηκε, ποιος ενέκρινε, ποιος υπέγραψε τα σχέδια αυτού του έργου ντροπής; Είναι κάποιος που κυκλοφορεί σα… σκιά; Οσονούπω η αποκάλυψη. Θα μάθετε τι κάνει, πως δουλεύει.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ε, όχι, και κανένας δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων. Μόνο ο Αργυρός. Εμφανίστηκε σε έξαλλη κατάσταση, κάνοντας έκκληση στους τράπερς SNIK και Light να δώσουν τέλος στο περιστατικό.

«Σας παρακαλώ πολύ, να καθίσουμε ήσυχα είναι ημέρα γιορτής», ακούγεται να λέει μεταξύ άλλων ο τραγουδιστής.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.