Τα κλωτσοπατινάδα ξύπνησαν τον Χατζόπουλο

Από τότε. Ιανουάριος του 2019. Που έληξε η συνεργασία του, με τον ιδιοκτήτη νυχτερινών κέντρων Κώστα Μπερτάκη, ακούει για show bizz και τα μούτρα του στρίβει. Του τηλεφωνούν φίλοι του δημοσιογράφοι, να κάνει δήλωση, αλλά με τίποτα, τους απαντάει. Ποια είναι η συνέχεια του έργου; Μετά από τρία λοιπόν χρόνια, ο γνωστός και έμπειρος μάνατζερ τραγουδιστών, Δημήτρης Χατζόπουλος, σπάει τη σιωπή του. Αναστήθηκε. Τον ανέστησαν τα καραγκιοζιλίκια που χθες έγιναν στα Mad. Τα είδαμε και τρίβουμε τα μάτια μας.. Μ’ έστειλαν κατ΄ ευθείαν στο χειρουργείο! Αν δεν πρόλαβες, διάβασε το, τι γράφει :

“Αποφεύγω απο τον Ιανουάριο του 2019 που αποχώρησα επισήμως απο όμιλο επιχειρηματία να σχολιάσω οτιδήποτε αφορά τη showbiz στο χώρο του τραγουδιού . Αυτό που συνέβη όμως απόψε , όπως το πληροφορήθηκα μέσα απο το twitter, που αποτελεί πλέον κ το μοναδικό πόλο ενημέρωσής μου εδω και χρόνια , στα υποτιθέμενα βραβεία του mad ξεπερνά κάθε όριο . Σε ένα στημένο καθόλα event που ο μόνος λόγος ύπαρξής του είναι οι χορηγίες και η αυτοεπιβεβαίωση κάποιων καλλιτεχνών με μάλλον επαρχιακού χαρακτήρα νοοτροπία δυο η και τρεις ( αδιάφορο μου είναι το αστυνομικό ρεπορτάζ ) έπαιξαν ξύλο με συμμετοχή μπράβων τύπου ξεκαθαρίσματος λογαριασμών . Και το χειρότερο αυτοί οι τύποι μετά ανέβηκαν και στο stage συμμετέχοντας σε acts κατά τα άλλα σοβαρών καλλιτεχνών . Μόνο η αξιοπρεπέστατη Έλενα Παπαρίζου αποχώρησε .Αυτοί που πλήρωσαν εισιτήριο και οι χορηγοί και πρωτίστως η ΔΕΗ που αυτό τον καιρό καλό είναι να ασχολείται με τα τιμολόγια του ρεύματος εκτός του ότι ηταν θεατές σε βραβεύσεις αυθαιρεσίας πληρώνουν κ την κλωτσοπατινάδα; Συγκρατούμαι για να μην πω περισσότερα . Οφείλω όμως ενα : η δισκογραφικη εταιρία που κρύβεται κάθε χρόνο πίσω απο τα υποτιθέμενα βραβεία αυτά καλό είναι να αναμετρηθεί με την επάρσή της και να μετρήσει το ύψος της : επαρχιακό μεζεδοπωλείο ή εξέλιξη του ελληνικού τραγουδιού ; Φοβάμαι οτι πολλές άγνωστες λέξεις τους έθεσα σε αυτό το ερώτημα”.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.