Το Padam παίζει άλλη «μπάλα» πλέον (vid)

Τsipasblog.gr. Ζει στην Ελλάδα, όχι σε κάποια άλλη χώρα, προς βορρά μεριά. Λόγω αυτού, λοιπόν, αυτό που έγινε με την επίσκεψη, την τόσο πρόσφατη, της Καίτης Γαρμπή, στο all day bar – restaurant “Padam”, στην καρδιά της Γλυφάδας, που τραγουδούσαν και πάλι εκεί, οι Alcatrash, δεν το βάζει καθόλου στα απίθανα. Απεναντίας, το κατατάσσει στα πολύ αναμενόμενα και αυτό συνδέεται με την Αυτοκίνηση που έρχεται δυνατά.

Αν συμπεριλάβουμε στην ίδια όχι σε άλλη εξίσωση, και κάποιες άλλες επισκέψεις. Όχι και τόσο εντός προγράμματος. Αυτή του Νίκου Μουτσινά, του Γιώργου Λιβάνη, αλλά και των παικτών του Ολυμπιακού, Παπέ Αμπού Σισέ, Ρόνι Λόπες και Ουσεϊνού Μπα, χθες στο ίδιο πάρτυ. Συμπεριλαμβάνεις επίσης και τα πρώτα πέτρινα χρόνια του μαγαζιού αυτού, αξίζει να συμφωνήσουμε πως έχει κάνει άλματα μεγάλα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Η ουσία στην περίπτωση είναι αυτή. Είναι πολυτέλεια να παίζεις με τέτοιους παίκτες σε καθημερινή και μάλιστα στην μετά Covid, πολύ δύσκολη εποχή, περίοδο. Αυτό συνέβη, μάλιστα πανηγυρικά, με το Padam.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Γιάννης Λαχανάς- Ρόνι Λόπες, Ουσεϊνού Μπα και Παπέ Αμπού Σισέ
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.