Με Γαρμπή-Αρσενάκο στο Padam, στην τελική ευθεία για την Αυτοκίνηση

Γιώργος Αρσενάκος- Καίτη Γαρμπή - Πέτρος Πυλαρινός

Δεύτερη Πέμπτη των Alcatrash στο μαγαζί Padam, στην περιοχή Γλυφάδα, στην πόλη Αθήνα, και τούτη τη φορά, η Καίτη Γαρμπή έδωσε το «παρών». Και όλοι, την αντιμετώπισαν επίσημα και όχι ανεπίσημα ότι ήρθε η αρχηγός. Αρκεί να βάλει κανείς στο μίξερ τα δεδομένα ότι η ίδια ομάδα, αυτή του Padam, θα μπει για πρώτη φορά στο γήπεδο μπουζούκια, μέσω της ιστορικής Αυτοκίνησης. Η οποία, καλλιτεχνικά θα στηριχτεί, θα χτιστεί επάνω στην Καίτη. Σε πρώτο βαθμό και σε δεύτερο στους Χρήστο Μενιδιάτη-Alcatrash, για να γίνει πρωταθλητής.. Να εξελιχθεί σε αληθινός διεκδικητής του τίτλου.

Οπότε, δεν είναι απλά μια επίσκεψη της Γαρμπή, η αποψινή στο Padam. Λάβουμε υπ’ όψιν ότι είχε δίπλα της τον Mr Panik Γιώργο Αρσενάκο. Χωρίς τις παρασκηνιακές επεμβάσεις του, δεν θα γινόταν η δουλειά. Είναι ένα μήνυμα, για να κρατήσουμε την ουσία, ότι βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για την Αυτοκίνηση.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Διαβάστε επίσης : Alcatrash, στην πρώτη στο Padam- Η μεγάλη μπάλα, η προθέρμανση “Αυτοκίνησης” και οι επισκέψεις

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.