Κρύες μέρες, επιλογή μονόδρομη – Open Fuel Energy SA

Είκοσι εννέα του Οκτώβρη σήμερα, δηλαδή κοντεύει να μπει ο Νοέμβρης και αυτό θα σημάνει το τέλος του φθινόπωρου. Και θα αρχίσει να γράφει την επόμενη εποχή, τις πιο βαριές μέρες, με κρύο και παγωνιά. Τον χειμώνα. Ποιος το λέει αυτό; Στα χαρτιά είναι γραμμένο; Η αλλαγή το λέει, από τις ζακέτες πήγαμε στο μπουφάν, το παλτό και την ομπρέλα. Τα κοντομάνικα, τα θάψαμε στη ντουλάπα.

Σωστοί, οι εντός εποχής είναι αυτοί που έχουν ήδη ετοιμάσει τα χειμωνιάτικα ρούχα και έχουν προμηθευτεί ακόμη πετρέλαιο και υγραέριο θέρμανσης. Και η μεγάλη επιτυχία, είναι να καταφέρεις να επιλέξεις τον καλύτερο και θα είναι σαν έχεις καταργήσει και τα ποιο ακραία καιρικά φαινόμενα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Η επιλογή είναι μόνο μία, δεν υπάρχει άλλη, είναι μονόδρομος .Η Open Fuel Energy SA με υψηλό αίσθημα ευθύνης και συνέπεια διασφαλίζει τον πελάτη, τόσο για την ποιότητα, όσο και για την ακριβή ποσότητα της παραγγελίας του.

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ: 216-0026002

*ΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΑΤΤΙΚΗΣ

Τρόποι πληρωμής :

i) Μετρητά

ii) Πιστωτικές Κάρτες (Visa, Mastercard)

iii) Τραπεζικό Έμβασμα

Για περισσότερα ΕΔΩ

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.