Το όργιο με την ημερομηνολογία

Είχαμε την μεταγραφολογία των ομάδων. Η οποία, με το μπαρδόν, δεν πουλάω μούρη, ότι θέλω να ξεχωρίσω, ότι είμαι πνεύμα αιρετικό, αλλά δεν με τραβάει. Μια από τα ίδια, και πάλι με το μπαρδόν, διότι εύκολα μπορεί να παρεξηγηθώ, θεωρώ ότι γίνεται ο ίδιος παραλογισμός με τα πρωτοσέλιδα τούτες τις μέρες, για την εστίαση. Για την ημέρα που θα ανοίξει, που θα υπογράψει η κυβέρνηση να γίνει.. Και βέβαια, όλοι μιλάνε μαζί της, όλοι έχουν τις μεγάλες επαφές τους, και έτσι όλοι δίνουν και μια ημερομηνία, στα ρεπορτάζ τους, τα μεγάλα.

Σε ένα τέτοιο, λοιπόν. Η εστίαση, αναμένεται να λειτουργήσει τη Δευτέρα, 19 Απριλίου-ίσως και λίγο νωρίτερα- αλλά μόνο σε ανοιχτούς χώρους.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μη χάνουμε τη μπάλα. Μιλάμε για τα ημερομηνολογία. Ε, εγώ έχω μπερδευτεί, με αυτή τη ζάλη και το όργιο, που πράγματι, σε υπό κανονικές συνθήκες, θα έκοβε εισιτήρια, στο θέατρο των Σκιών, και απλά θα τους περιμένω. Όπως κάνω ένα χρόνο τώρα.

Αϊ στο διάολο, τους βαρέθηκα όλους !

Διαβάστε επίσης : Ξέσπασμα Ηλία Τσίπα για την νύχτα : “Στο τηλέφωνο, μου κλαίγεστε, αλλά φοβόσαστε να μιλήσετε”

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.