” Μέχρι τις 4 τα μπουζούκια, μέχρι τις 1 οι καφετέριες και χωρίς live”

Δουλέψαμε πολύ σκληρά για να φτάσουμε μέχρις εδώ. Να μας διαβάζουν φανατικά και τα κείμενα μας, να επιδρούν στην ψυχολογία και την φιλοσοφία πολλών, πάρα πολλών, χιλιάδων πια, όπως επιδρούσε η άσπρη σκόνη στον “Σημαδεμένο”.

Το δύο τελευταία και εννοείται αποκλειστικό ρεπορτάζ του Τσίπας Μπλοκ. Το προχθεσινό, 16 Μαρτίου 2021, και το σημερινό, 18 Μαρτίου 2021, τα οποία αναφέρονται στο restart της νύχτας και στις προϋποθέσεις αυτού, προκάλεσε το ενδιαφέρον κορυφαίου επιχειρηματία (του χώρου αυτού). Ο οποίος, σε ομιλία μας, σε μυστική, στο Viber, μου είπε την δική του εκδοχή, για την εξέλιξη του έργου.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

“Ηλία, και εγώ έτσι ξέρω, για 15/6 το αργότερο, με ωράριο με βιάση αυτό που λέει η άδεια. Και με μέτρα. Εμείς είμαστε έτοιμοι, οπότε μας πουν, πάρα πολύ σύντομα ανοίγουμε.

Νομίζω ότι θα μας αφήσουν μέχρι τις 4 και μέχρι τις μια οι καφετέριες και τα εστιατόρια. Επίσης, δεν θα μπορούν οι καφετέριες να κάνουν live. Ο καθένας θα μπορεί ότι λέει η άδεια του. Το να κλείνουν 12 το αποκλείω. Και με μέτρα όπως πέρσι. Και χωρίς μπαρ και όχι πανηγύρια.

Έτσι θα γίνει, δεν μπορεί να κλείνουν στις 12 και για λόγω τουρισμού. Δεν μπορεί να κλείνουν πριν τα εστιατόρια”.

Υ.Γ. Αξίζουν μελέτης λεπτομερώς, γιατί με το που η κατοχική κυβέρνηση κηρύξει (κανείς δεν ξέρει, αν θα είναι για προσωρινά ή για πάντα) το τέλος του μεγάλου πολέμου, θα είναι ο πρώτος που θα μπει στο καλοκαιρινό παιχνίδι. Με ιστορικό μαγαζί χειμωνιάτικο Α΄ Εθνικής Κατηγορίας και με διεκδικήσεις για το πρωτάθλημα.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.