Το όνειρο του Μπερτάκη με Fantasia (από άλλο πλανήτη) & Λιβάνη

Το όνειρο του Μπερτάκη με Fantasia (από άλλο πλανήτη) & Λιβάνη

Τα πακέτα του Μπερτάκη στο Fantasia. Τα πακέτα των πακέτων. Τα περισσότερα λεφτά που δόθηκαν τα τελευταία χρόνια σε μια ανώνυμη εταιρεία, η οποία κυκλοφορεί εμπορικά σε πεθαμένη αγορά.

Λένε ότι ο Μπερτάκης δαπάνησε ένα κάρο λεφτά, για να φτιάξει ένα θαύμα. Ένα θαυμάσιο έργο τέχνης. Ένα αριστούργημα. Ένα μεγαλούργημα. Ένα νυχτερινό κέντρο που δεν υπάρχει δεύτερο στον Αθήνα κι αυτό θα είναι στην Παραλιακή. Και σαν θαμώνας του, είτε όχι, του Fantasia, αισθάνεσαι ότι από τις 24/5 θα σε ανεβάζει κι εσένα. Όπως ακριβώς το νιώθεις δικό σου αν π.χ. κατασκευαστεί ένα υψηλής αισθητικής νοσοκομείο, ένα σχολείο, ένα μουσείο που εντάσσεται χωρίς να ενοχλεί, απεναντίας αναβαθμίζει την αστική περιοχή στην οποία «φυτρώνει».

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δικαιολογημένα, λοιπόν, να είναι πέρα για πέρα αισιόδοξος ο Αργυρός για το επαγγελματικό του μέλλον. Το κοντινό μέλλον. Θα (ξανα)εργαστεί στο FANTASIA, όμως τούτη τη φορά θα είναι από άλλον πλανήτη.

Έτσι λένε. Μην κολλήσουμε στα νούμερα που δαπάνησε ο Μπερτ για την ριζική ανακατασκευή του νυχτερινού του κέντρου στα Νότια. Καμία σημασία, αν είναι τόσα πολλά, λίγα. Άλλο να σκεφθείς. Γιατί έδωσε τόσα ; Επειδή είναι η δουλειά σου! Μην το ξεχνάς αυτό.

Στο υπογράφω ότι ο Μπερτάκης, λέμε αυτόν για παράδειγμα, πρώτα θα προβληματιστεί πάνω στη δουλειά του, σε αυτήν και ο νέος καλλιτέχνης, ο Γιώργος Λιβάνης, και μετά θα δώσει χρόνο και σκέψη με την εκμετάλλευση, την αξιοποίηση των εισοδημάτων του. Κι αν το κάνει αυτό!

Θα κοιμάται το παλικάρι και στον ύπνο του θα σχεδιάζει την αυριανή μέρα. Και, βεβαίως, το βάσανο για το επόμενο εγχείρημα-στοίχημα. Και τα πακέτα; Τα δίνει όταν βλέπει κάποιον σοβαρό. Όπως τον Γιώργη Λιβάνη. Του οποίου, όπως πληροφορείται το “tsipas blog”, πλήρωσε από την τσέπη του -και όχι από μυστικά κονδύλια- όλη την παραγωγή του νέου του τραγουδιού “Τρέμω”. Και μάλιστα ο Λιβάνης στο τέλος το έμαθε.

Φοβερό ; Κι όμως ….

Διαβάστε ακόμα:

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.