Ο Λιβάνης «τρέμει», μπαίνει στα ζόρια

0
92
Ο Λιβάνης "τρέμει", μπαίνει στα ζόρια

Ο Λιβάνης δεν είναι αυτός που ήταν, όταν μπήκε στη δουλειά. Μια στη φέξη και μια στη χάση θα πάρει, κι αν… , έναν τίτλο. Πάνε αυτά, τελειώσανε, ανήκουν οριστικά και αμετάκλητα στο καταραμένο παρελθόν. Το σήμερα μιλάει με τις επιτυχίες του τραγουδιστή και δείχνει υγεία, επιθυμία και αποφασιστικότητα… να επιβεβαιώσει την άποψη ότι έχει αλλάξει επίπεδο. Ότι πλέον μπορεί να κατακτήσει τους πρώτους του τίτλους. Επειδή μιλάει και η… ζυγαριά. Το βάρος και τα κυβικά του Λιβάνη σήμερα σαφέστατα και μειονεκτούν σε σύγκριση με την αγία τριάδα Θεοδωρίδου, Αργυρού, και Ιακωβίδη, όμως οι μέχρι τώρα ενδείξεις είναι θετικές. Και δείχνουν ότι αν αλλάξει κλάση ο Λιβάνης, μπορεί να μειώσει την απόσταση.

Πρέπει, οπότε, να πάει καλά το νέο του τραγούδι, με τίτλο «Τρέμω», που κυκλοφορεί από την Panic Records και έχει την στήριξη του Μπερτάκη. Ξεκάθαρα. Δεν είπα ότι αν πάει καλά θα υπολογιστεί πια μέσα στα παραδοσιακά φαβορί και στους εν δυνάμει διεκδικητές της ελληνικής νύχτας για του χρόνου. Σε καμία περίπτωση. Το ζητούμενο είναι να μην είναι πια αουτσάϊντερ. Ένα καλό πλασάρισμα στις ραδιοφωνικές ακροάσεις και στις τάσεις του Youtube, σίγουρα, θα δείξει στον επιχειρηματία Κώστα Μπερτάκη αυτό το «κάτι» , για να… αρχίσει να βάζει πιο συχνά το χέρι στη τσέπη, τουλάχιστον. Και από τον ίδιον τον Λιβάνη, περισσότερο, παρά από τους αντιπάλους του, θα εξαρτηθεί το τι ψάρια θα πιάσει από δω και πέρα, τώρα πια που ο τραγουδιστής θα επιχειρήσει να μεγαλώσει επαγγελματικά.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Με μια κουβέντα. Την περασμένη σαιζόν, την πιο πετυχημένη της Ιστορίας του, ο Λιβάνης πέτυχε με τις εμφανίσεις του , πρώτα στο Fantasia και μετά στο Tokyo. Η ζωή, ως γνωστόν, όμως, συνεχίζεται και βάζει τα δύσκολα, τα πιο δύσκολα… Συνεπώς είναι υποχρεωμένος να δικαιώσει την αλλαγή κλάσης του.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here