Το όνειρο Bodegas Summer επιστρέφει! 25/05

Όπως τρελαίνομαι να ψάχνω να βρω πληροφορίες, για παρασκηνιακές ιστορίες. Έτσι τρελαίνομαι και για τόσο λαμπερά και ταλαντούχα ξεκινήματα.. Ώρες θα μπορούσα να κάθομαι και να ασχολούμαι με τέτοια..

Έχω στα χέρια μου το αποκλειστικό, για το μαγαζί στην Πάτρα, που τόσο μνημονεύουν. Πέρυσι τέτοια εποχή, ξεκίνησε το ταξίδι, και παρά τα προβλήματα από τα περιοριστικά μέτρα, αποδείχθηκαν μικρά μπροστά στο μεγαλείο του. Οι πάρα πολλοί που το επισκέφθηκαν, κυριολεκτικά μαγευτήκαν. Όλους τους είδαμε, από ωραίες κυρίες και δεσποινίδες, ανθρώπους του θέατρου, επιχειρηματίες, πολιτικούς, γιατρούς και δικηγόρους. Η φήμη του απλώθηκε σε όλη την τουριστική Ελλάδα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Το καλοκαιρινό Bodegas, στον Καστελόκαμπο. Που είναι ένα εξαιρετικά καλόγουστο coctail wine bar restaurant, με χώρο ατμοσφαιρικό, κουζίνα πολυβραβευμένη, διακόσμηση χωρίς φράση που να την εξηγεί ολοκληρωτικά, και το service άριστο.

Η δεύτερη σεζόν, ξεκινάει την Τετάρτη 25 Μάϊου.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.