Το νέο μεγάλο project του Μπερτάκη και η εικόνα που..μιλάει

Το νέο μεγάλο project του Μπερτάκη και η εικόνα που..μιλάει

Ελάχιστες ώρες νωρίτερα, εδώ, στο Tsipasblog.gr, αναφέρθηκα στην απόφαση του διορατικού-στον χάρτη της νυχτερινής διασκέδασης- επιχειρηματία, Κώστα Μπερτάκη, να “σπρώξει” ένα σωρό λεφτά, για να πετύχει τη ριζική ανακαίνιση της ναυαρχίδας του. Του “Teatro Athens”, που κάνει πρεμιέρα στις 13/12, με Νατάσα Θεοδωρίδου, Πέτρο Ιακωβίδη και ακόμη ένα πρόσωπο έκπληξη σε ρόλο guest star, που κανείς δεν περιμένει.

Κι όμως, δεν έμεινα μόνο στη γραπτή περιγραφή. Επειδή η δύναμη της εικόνας είναι γνωστή, επειδή μπορεί να πείσει τους πάντες, την “κυνήγησα” και την “έπιασα”. Χθες το απόγευμα, που βρέθηκα στο θρυλικό νυχτερινό κέντρο, από όπου αναδείχθηκε ο Παντελής Παντελίδης, η Πάολα, όπως και πολλοί άλλοι μεγάλοι και τρανοί του πρωταθλήματος της νύχτας.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Η μία και μοναδική εικόνα, που σας παραθέτω, “μιλάει” από μόνη τους. Και “λέει” ότι δεν θα μπορούσαν χίλιες λέξεις, για το νέο μεγάλο project του Μπερτάκη, που βρίσκεται υπό κατασκευή.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.