Δεν είναι ένας κανονικός Έλληνας τραγουδιστής- Είναι Made in USA

Δεν είναι ένας κανονικός Έλληνας τραγουδιστής- Είναι Made in USA

Ο τραγουδιστής αυτός, δεν είναι ένας κανονικός Έλληνας τραγουδιστής. Είναι δικτυωμένος με τα μέλη του διεθνούς τζετ-σετ, με δεκάδες χαρισματικά και ταλαντούχα άτομα από όλο τον κόσμο, με τους οποίους συνεργάζεται για την υλοποίηση των πολύ φιλόδοξων projects του. Τα τελευταία χρόνια, που τον συναντάμε στο Yton και η καριέρα του τρέχει…με χίλια, έχει πειραματιστεί (και) με την επιχειρηματικότητα -και έψαχνε την μεγάλη του ευκαιρία, να το πάει ένα βήμα παραπέρα.

-O Νίκος Βέρτης, λοιπόν, στην προσπάθεια και τον κόπο του, για να δείξει το δρόμο και να ακολουθήσουν οι άλλοι, έφερε την πρωτοπορία της σύγχρονης αμερικανικής πειραματικής σκηνής στο φετινό YTON.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Έχουμε και λέμε (πάντα σύμφωνα με το Tsipasblog.gr, γιατί σε αυτά είναι ιδιαίτερα μυστικοπαθής):

  • Έφτιαξε 4 σουίτες με 1000 € επισκεψιμότητα, εκτός των premium μπουκαλιών και του φαγητού για όποιον θέλει .
  • Έφτιαξε εστιατόριο με σούσι μέσα, με πασίγνωστο σεφ από το εξωτερικό, που έφερε ο Βέρτης. Θα ανοίγει στις 9.00, θα τρώνε μέχρι τις 1.00 και μετά θα κλείνει, που ξεκινάει η λειτουργία του νυχτερινού κέντρου. Και θα ξανανοίγει μια ώρα, στις 3 με 4, που τραγουδάνε οι άλλοι, μέχρι να ξαναβγεί. Θα ανοίξει το εστιατόριο αυτή τη βδομάδα, λένε, δεν έχει ακόμα.
  • Ακόμη μια πρωτοποριακή Αμερικανιά, το δάπεδο δίπλα στη πίστα, που γυρνάει μαζί με τους καναπέδες και το κόσμο.

Διαβάστε ακόμα : Αποκλειστικό! Μπήκαμε μέσα στις σουίτες του Βέρτη (ΥΤΟΝ)

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.