Το αφεντικό είναι απαιτητικό… Γκρίνιες στο One

Το αφεντικό είναι απαιτητικό... Γκρίνιες στο One

-Η συρρίκνωση και μετάλλαξη του κλάδου έχει κάνει πολλούς δημοσιογράφους να έχουν στραφεί στην εκπαίδευση. Τόσο ως… εκπαιδευόμενοι, όσο και ως εκπαιδευτές. Και οι δύο πλευρές τον τελευταίο καιρό έχουν πολλή… πελατεία και ειδικά για τον πρώτο δεν είναι καθόλου κακό.

-Ενώ η κλεψύδρα αδειάζει στο One και το μεγάλο αφεντικό θέλει “εδώ και τώρα” αποτελέσματα, έτοιμα στούντιο κλπ, υπάρχει μια σχετική γκρίνια.  Είναι γνωστό ότι θέλει όλα να είναι τέλεια στην επίσημη έναρξη του καναλιού. Το θέμα είναι όμως πως διαθέτουν ένα από τα πιο ισχυρά ρόστερ και δεν υπάρχει λόγος για γκρίνιες και κόντρες.

-Ανακατατάξεις στο site γνωστού δημοσιογράφου. Ναι, εκείνου που θα έβγαζε εφημερίδα, αλλά τελικά το εγχείρημα δεν ευδοκίμησε. Μάλλον βλέπει ότι κυρίως το μέλλον θα είναι στο διαδίκτυο και δεν το τολμάει αν δεν το κάνει σωστά, έτσι όπως πρέπει…

…διά χειρός Hλία Τσίπα

-Στην ΕΡΤ φαίνεται πως θα γίνει το νέο MEGA και όχι αλλού. Πληθαίνει ο κόσμος που ανεβαίνει στην Αγία Παρασκευή με… σφραγίδα Mega. Ας πούμε γνωστή ξανθιά παρουσιάστρια που «μεγαλούργησε» στα νυχτερινά δελτία ειδήσεων ακούγεται έντονα ότι θα αναλάβει εκπομπή το Σαββατοκύριακο. Και ήδη στρατολογεί κόσμο.

από Zoornalistas.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.