Την ακολουθείς

Λένα Ζευγαρά

Από την εποχή του Μεγάλου Αλεξάνδρου, είναι γνωστό ότι στον πόλεμο υπάρχουν προγνωστικά, όμως όχι στη νύχτα. Κανονικά εδώ τελειώνει η κουβέντα, εν όψει της δύσκολης και ιδιαίτερα απαιτητικής συνέχειας του πρωταθλήματος, με τη σύσταση του Tsipasblog να το παρακολουθήσετε με σκέψη ψυχαγωγική, όχι τζογαδόρικη. Μόνον έτσι θα το χαρείτε.

Ο ίδιος ο Μέγας Αλέξανδρος και όποιος άλλος μέγας, στρατηλάτης κι όχι, να φορέσει φανέλα δεν είναι σίγουρο ότι θα βγει νικητής από το γήπεδο. Όποιος και να να είναι.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μη κολλάτε σε ονόματα. Στα βαριά χαρτιά. Στους ισχυρούς τραγουδιστές. Όλοι μπορούν να πάθουν την πλάκα τους. Όλοι έχουν δικαίωμα και λογική να προχωρήσουν. Κανένας δεν έχει σιγουρέψει την επιτυχία, την αποτυχία του.

Αλλά δεν θα είναι έτσι ακριβώς, έτσι δεν είναι; Υπάρχει ο νόμος, ο άγραφος, ο τζογαδόρικος, που λέει …σεβασμός στο «λούκι». Δηλαδή; Σαρώνει στο Tokyo-του Γιάννη Βουτυράκου- η Λένα Ζευγαρά, την… «ακολουθείς». Δεν πας κόντρα τον παίκτη στο κουμάρι.

Δεν αγνοείται ποτέ η ρέντα. Η τύχη. Η εύνοια. Έτσι κερδίζει ο παίκτης στον τζόγο. Στον όποιον τζόγο. Στο τάβλι, στο χαρτί, στη ρουλέτα, στη μπάλα, στον ιππόδρομο.

Στοιχηματικά, κρίνοντας την πορεία της Ζευγαρά, που, λίγους μήνες νωρίτερα, οι περισσότεροι στοιχημάτιζαν ότι δεν θα κάνει κάτι το ιδιαίτερο στην Αθήνα, σήμερα και μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, λες ότι είναι το … “στάνταρ ποντάρισμα”. Μολονότι τα στάνταρ είναι λίγα και αυτά που υπάρχουν δεν πρέπει να θεωρηθούν ακλόνητα. Πολύ δύσκολα θα κάνει τη γκέλα. Τη στραβή. 


 

Διαβάστε ακόμα:

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.