Το νέο ανέκδοτο στην πιάτσα

Διχαστικός ο Μητσοτάκης με το διάγγελμα του. Αυτό είναι το νέο ανέκδοτο στην πιάτσα. Δεν κυκλοφορεί για αστείο, το λένε στα σοβαρά. Και το πιο γελοίο είναι ότι κάποιοι το έχουν μασήσει. Ότι ο πρωθυπουργός διχάζει τους Έλληνες σε εμβολισμένους και ανεμβολίαστους.

Και παίρνει τη μπάλα η αντιπολίτευση και λέει τα δικά της αστεία. Ότι ο Μητσοτάκης διχάζει. Βαρειά λέξη αυτή. Αν πεις χωρίζει, δεν τρέχει τίποτα. Το ίδιο αν πεις ότι τους φέρνει σε αντίθεση, σε αντιπαράθεση.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ποια είναι η αλήθεια; Κανένας πολιτικός, κανένας πρωθυπουργός, όσο χαρισματικός και μπαλκονάτος, είναι ικανός να διχάσει. Ο πολιτικός, άλλωστε, πάντα πάει πάσο τον κόσμο, ποτέ δεν τον κοντράρει.

Ο κόσμος είναι διχασμένος μόνος του, σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους. Δεν δίχασε τον κόσμο ο Μητσοτάκης, μάλιστα ένας πολιτικός χωρίς γκελ.

Ούτε οι φανατικοί κατά του εμβολίου για μήνες είχαν καταφέρει να διχάσουν τον κόσμο. Δυστυχώς ή ευτυχώς, καλώς ή κακώς, ο κόσμος αυτοδιχάζεται. Μια ζωή. Μια αιωνιότητα.

-apodytiriakias.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.