Μην ακούτε άσχετους με το αντικείμενο! Δεν θα πάμε σε νέο lockdown, δεν θα κλείσει η νύχτα

”Η νύχτα θα ξανάκλεισει.. ” λέει ο άσχετος. Και δεν είναι ένας και δυο οι άσχετοι. Είναι χιλιάδες οι άσχετοι. Είναι εκατομμύρια οι άσχετοι που… πιπιλάνε την συγκεκριμένη καραμέλα.

Μα τα κρούσματα, δεν αυξάνονται απλά, όργιο μπροστά στα μάτια μας κάνουν. Όποτε, έχει το δικαίωμα, ο καθένας, να το πει.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Λάθος. Κανένα δικαίωμα δεν έχει ο καθένας. Είναι γελοίο να έχει άποψη στο θέμα ο άσχετος. Είναι της πλάκας αυτός που θα πει ”Είμαι υπέρ του να κλείσει η νύχτα” ή ”Είμαι κατά του να κλείσει η νύχτα”.

Δικαίωμα έχει μόνο ο ειδικός. Ο ειδικός στη συγκεκριμένη ειδικότητα της ειδικότητας. Επειδή ζούμε στον αιώνα της ειδικότητας της ειδικότητας. Γιατρός δεν λέει τίποτα. Ούτε χειρούργος λέει τίποτα. Ούτε επιδημιολόγος ούτε λοιμωξιολόγος, να προσθέσω. Τους ακούσαμε δύο χρόνια αυτούς όλους, και μιλάμε ότι την βγάζουμε ακόμα σε σπηλιές, από τις φοβίες, τους πανικούς και τα ψυχολογικά προβλήματα, που μας δημιούργησαν.

Σε ποια ειδικότητα, λοιπόν, θα απευθυνθεί το tsipasblog, gr, για να πάρουμε τις σωστές απαντήσεις ; Στην κυβέρνηση. Αυτό κάναμε. Με κάθε τρόπο και σε κάθε τόνο, ξεκαθαρίζουν : “Όχι σε lockdown. Όχι σε νέα μέτρα για τους εμβολιασμένους συμπολίτες μας. Ότι έρθει, θα αφορά αποκλειστικά και μόνο τους ανεμβολίαστους”.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.