Το “μαύρο χρήμα” του πολιτικού – οικονομικού παράγοντα σε λογαριασμό με την συμβία του! Ο έλεγχος από την αρμόδια αρχή και η συμπάθεια που του δείχνει η τράπεζα της Ελλάδος

Μία υπόθεση ξεπλύματος βρώμικου χρήματος, που αφορά πολιτικό – οικονομικό παράγοντα και το πρόσωπο με το οποίο συμβιώνει, μαθαίνω ότι απασχολεί εσχάτως την Αρχή, η οποία ξεκίνησε να επαναλειτουργεί από την περασμένη εβδομάδα, μετά την υπογραφή των σχετικών υπουργικών αποφάσεων και την δημοσίευση τους στο Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως!

Κατά τις πληροφορίες, αλλεπάλληλες καταθέσεις και εμβάσματα στον κοινό λογαριασμό που φέρεται να διατηρεί μαζί με το πρόσωπο που συμβιώνει, προκάλεσαν το ενδιαφέρον μεγάλης κρατικής τράπεζας, η οποία του ζήτησε εξηγήσεις ως προς την προέλευση του χρήματος.

Ωστόσο ο πολιτικός – οικονομικός παράγων αγνόησε τις οχλήσεις και ούτε καν καταδέχτηκε να απαντήσει, αντιμετωπίζοντας το ζήτημα αφ’ υψηλού, θεωρώντας τον εαυτό του πανίσχυρο και ότι βρίσκεται στο απυρόβλητο.

Την ώρα τούτη, όπως μαθαίνω, η έρευνα από τις Ανεξάρτητες Αρχές διεξάγεται διακριτικά, χώρος τυμπανοκρουσίες!

Και μπορεί στην Τράπεζα της Ελλάδος ο εν λόγω να αντιμετωπίζεται με μια σχετική συμπάθεια, ωστόσο δεν είναι καθόλου βέβαιον ότι τα ίδια συναισθήματα τρέφει η άλλη Ανεξάρτητη Αρχή, που είναι πιο απρόσωπη .

-πηγή : edolio5

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.