“Θοδωρής Ποζίδης, Τιμή μας….”

Δημήτρης Μουστάκας - Θοδωρής Ποζίδης

Η τεχνολογία κατάργησε τον απεσταλμένο. Τον δημοσιογράφο που ταξιδεύει στον τόπο του γεγονότος. Τον ακύρωσε εντελώς. Ούτε για λόγους εντυπώσεων, να κάνει τη φιγούρα του δεν χρειάζεται πλέον. Τι να μας πει ο απεσταλμένος, όταν θα δει και θα μυρίσει λιγότερα απ’ όσα θα δείξει η εικόνα. Ποια εικόνα; Οι εικόνες να λέμε. Τα μάτια στημένα στο γήπεδο των social media, χωρίς την ανάγκη να τα στρέψουμε γύρω- γύρω, σ’ αυτή και την άλλη γωνιά.

Και από αυτά, μάθαμε ο γιος του του αείμνηστου θρύλου Γιώργου Ποζίδη, Θεόδωρος, συνεχιστής της αυτοκρατορίας του, χθες το βράδυ διασκέδασε στο Ten Ten. Το νυχτερινό κέντρο του Δημήτρη Μουστάκα. Αυτό λέει το ρεπορτάζ. Και από την ανάλυση την άποψη, την προσωπική γνώμη, την ανάλυση του tsipasblog.gr. Αυτό που θέλετε δηλαδή, προκύπτει πως ο Μουστάκας με τον γερό Ποζίδη, είχες άριστες σχέσεις, τον είχε σαν πρότυπο και επαγγελματικό πατέρα, καθώς τον είχε βοηθήσει στα πρώτα του βήματα στη νύχτα. Πως ; Με το να του παραχωρήσει την εκμταέλευση κάποιων χώρων πάρκινγκ. Ο οποίος Mουστάκας δικαιολογεί την περηφάνια και την τιμή που νιώθει, στη φώτο με τον Θοδωρή, με το σχόλιο του τύπου: “Θοδωρής Ποζίδης, Τιμή μας….”

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Διαβάστε επίσης : Δεν πουλάει ο Ποζίδης

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.