Skipper Bsk Marine : Άρπαξε την ευκαιρία από τα… μαλλιά!

Λέει πάρα πολλά αυτό που έγινε για την ελληνική εταιρία, που από το 2000 έως σήμερα, κατασκευάζει φουσκωτά σκάφη υψηλών προδιαγραφών με τις λέξεις ποιότητα, αντοχή, αξιοπιστία και ασφάλεια. Η ιδιοκτησία είναι της οικογένειας Σταυρουλάκη, που έβαλε συμπαίκτη τον Δημήτρη Φιντιρίκο.

Η Skipper Bsk Marine, που όπως το έχουμε ήδη πει, βρίσκεται στο Μαϊάμι, καθώς εκεί λαμβάνει χώρα η έκθεση με τους παίκτες, που κάνουν το μεγάλο παιχνίδι στην παγκόσμια σκακιέρα των σκαφών. Καθόλου άσχετο ποιο είναι το αποτέλεσμα στο παιχνίδι μέχρι στιγμής. Έχουν ξετρελαθεί με την Skipper, τα μάτια τους δεν παίρνουν από πάνω της. Επειδή οι ιδέες με έξυπνο σενάριο, μεγάλη προοπτική και είναι καλά οργανωμένες, όχι σε επίπεδο σκορποχώρι, είναι το ψωμί και το βούτυρο των Αμερικανών. 

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δεν είναι άσχετο επίσης πως η νούμερο ένα σελίδα στο κόσμο, που κάνει παρουσιάσεις σκαφών. H Center Consoles Only, μίλησε -από τo ινσαγραμ- για την Skipper, όχι στημένα, όχι σε καμπάνια διαφημιστική, αλλά τόσο θερμά και εμπρηστικά, λες και είναι ο πιο γλυκός εραστής της.

θα το βρείτε πολύ ενδιαφέρον. Παρακολουθείστε ΕΔΩ

Τη μεγάλη κουβέντα θα την πει για κλείσιμο το tsipasblog.gr. Κάνει την Ελλάδα περήφανη, η Skipper. Πρώτον αυτό και δεύτερον, είναι το μοναδικό ναυπηγείο από την Ελλάδα, δεν υπάρχει άλλο, που στο τρομερό και ξακουστό Miami Boat Show 2022, παρουσιάζεται ποια είναι και τι κάνει. Και τρίτον, είναι από τους ελάχιστους στην Ελλάδα, που στο νταραβέρι αυτό, κάνει export στην Αμερική και τον υπόλοιπο κόσμο.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.