Το μαγικό παραμύθι δεν έχει τέλος – Ο χειμώνας δεν αργεί

Πριν έξι μήνες, ξεκίνησε η συγκεκριμένη προσπάθεια. Στην νύχτα της Αθήνας. Με όνομα Teatro Athens, και σλόγκαν, «το πιο πετυχημένο concept διασκέδασης», που δεν ήταν και το πιο εύκολο. Όχι απλά να πετύχει. Το είχαμε αυτονόητο αυτό. Αλλά να πάρει «κεφάλι», να βγει από ολους πρώτο, και μάλιστα με απόσταση μεγάλη. Λόγω του υψηλού ανταγωνισμού, που υπήρχε από τις άλλες ομάδες. Έτσι, οι άπιστοι θωμάδες, το απέκλειαν, το θεωρούσαν ένα όνειρο τρελό.

Τελικά, αυτό που απέκλεισαν και το θεωρούσαν όνειρο τρελό, έγινε και παραέγινε. Ανέδειξε τον Κωνσταντίνο Αργυρό, σε μέγιστη τραγουδιστική δύναμη, την Ελένη Φουρείρια, από πολύ κοντά, να ακολουθεί τo θαυμαστό παράδειγμα του. Και στη θέση του επιχειρηματία, που πρέπει γίνει βιβλίο, στο πως πρέπει να ρισκάρεις. Ο Κώστας Μπερτάκης. Οι πρώτοι των πρώτων.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ύστερα από 6 μήνες. Που σημαίνει σχεδόν 60 εμφανίσεις, που σημαίνει εδώ συνέβησαν πράγματα και θαύματα, με το στόμα ανοιχτό ακόμη έχουμε μείνει, ήρθε η ώρα του grand φινάλε. Αποχαιρέτησαν χθες το βράδυ, και με την υπόσχεση από τους εμπλεκομένους, πως το ραντεβού ανανεώνεται τον χειμώνα. Και ακόμη πιο δυνατοί. Με αυτή την υπόσχεση.

Μαζί με τον Κωνσταντίνο και την Ελένη, που θα συνεχίσουν την περιοδεία τους Ιούλιο και Αύγουστο, βρέθηκε και ο Γιώργος Κακοσαίος. Έκανε την πιάτσα να πει και με σιγουρά, πως το μέλλον του ανήκει.

Δείτε στιγμιότυπα από το μεγάλο φινάλε, κάνοντας κλικ ΕΔΩ, ΕΔΩ, ΕΔΩ, ΕΔΩ

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.