Η Eva Imeri διασκέδασε στο Fantasia και γνώρισε από κοντά τον Πέτρο Ιακωβίδη…

Η νεαρή τραγουδίστρια της Spicy, που προσπαθεί να βρει τα δικά της πατήματα και ακούσματα αυτό το διάστημα, διασκέδασε στο Fantasia το νούμερα ένα παραλιακό στέκι με Οικονομόπουλο – Ιακωβίδη – Αδάμου και μοιράστηκε μαζί μας μια φωτογραφία με τον Πέτρο Ιακωβίδη στο καμαρίνι του, που έσπευσε να τον γνωρίσει και δηλώνει θαυμάστριά του.

Η Eva Imeri, έκανε λίγες εμφανίσεις στο Crystal Music Stage, την περίοδο του Πάσχα στο πλευρό του Λευτέρη Κιντάτου και τώρα για την αρχή του καλοκαιριου, έχει επιλέξει να μείνει εκτός διότι ασχολείται με την ηχογράφηση του νέου της digital single το οποίο σύντομα θα κυκλοφορήσει, από την Spicy, την δισκογραφική εταιρία που την  υποστηρίζει από τα πρώτα της βήματα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Eva ασχολείται παράλληλα και με μια σειρά ρούχων που σχεδιάζει και προωθεί στην Ελληνική αγορά.

Έχει πολύ δυνατές φωνητικές δυνατότητες και σύντομα θα δικαιωθούμε, που την υποστηρίζουμε, ξεχωρίζοντάς την ανάμεσα από πολλές άλλες πρωτοεμφανιζόμενες τραγουδίστριες.

Μείνετε συντονισμένοι, τα καλύτερα έρχονται…

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.