Ήμασταν εκεί… δια σερβιτόρου! Η δεξίωση – στρατολόγηση του πρέσβη των ΗΠΑ στην Αθήνα και οι καλεσμένοι του που το παίζουν σε διπλό ταμπλό. Το πρωί “φιλορώσοι” και το βράδυ με το σοκολατάκι στο χέρι συνομιλούν μαζί του!

Μου έκανε πραγματικά εντύπωση, βλέποντας τον κόσμο και τον κοσμάκι που ήταν στην λίστα των καλεσμένων στην κατοικία του πρέσβη των ΗΠΑ Τζορτζ Τσούνη, όπου παρατήρησα μεταξύ άλλων και πρόσωπα τα οποία έχουν στην κυριολεξία ξετινάξει οι Αμερικανικές Αρχές και υπηρεσίες, για τον φιλορωσικό ρόλο που έχουν διαδραματίσει!

Για πράξεις, παραλείψεις, πρακτοριλίκια, μεγάλη κονόμα από την κρίση, κατάχρηση θέσης εξουσίας προς ίδιον όφελος! Βεβαίως, θα μου πείτε, αυτό σε παραξένεψε; Εδώ ο βασικός «πράκτορας» του Κρεμλίνου στην Ελλάδα, που πήγε να αναπτύξει το φιλορωσικό δίκτυο προπαγάνδας με τηλεοπτικά κανάλια σε όλη την επαρχία, ξαφνικά μετέφερε το κατασχεμένο πετρέλαιο από την Κάρυστο στο Τέξας!!!

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Κλασική περίπτωση στρατολόγησης! Και ευλόγως υποθέτω, μήπως, οι 2 περίεργες παρουσίες τόσο στη δεξίωση στην πρεσβευτική κατοικία, όσο και στο γεύμα στο Ίδρυμα Νιάρχος προς τιμήν του Πατριάρχη Βαρθολομαίου εντάσσονται στην λογική της στρατολόγησης;

Φυσικά μην ξεχάσω ότι πρώτος και καλύτερος στα γεύματα αυτά μεταξύ άλλων ήταν και ο Διοικητής του Αγίου Όρους εφοπλιστής Μαρτίνος, προβεβλημένο μέλος της περίφημης οικογένειας των καραβοκύρηδων, τα καράβια του οποίου φέρονται να μεταφέρουν προϊόντα από ρωσικά λιμάνια! Καθώς ο εν λόγω εφοπλιστής μέσω της θέσης που κατείχε στο Άγιον Όρος φέρεται να καλλιέργησε προνομιακές σχέσεις με τον ρωσικό παράγοντα. Άμα βγάλετε εσείς συμπεράσματα πείτε μου να βγάλω και εγώ. Ο σερβιτόρος που με ενημέρωσε μου είπε μεταξύ άλλων ότι 2 εφοπλιστές φίλησαν το χέρι του Πρέσβη.

πηγή

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.