Πλάκα και στο πολιτικό ρεπορτάζ, τους κάνει το Τσίπας Μπλοκ! Όταν δείτε αυτό, τότε σημαίνει εκλογές

Tsipas Blog. Αρχηγός στην πιάτσα της νύχτας. Αυτό το blog είμαστε. Τι άλλο; Συνεχίζει να τους κάνει πλάκα.. Και στο πολιτικό ρεπορτάζ. Και, μάλιστα, βγάζει λαβράκια, από γεγονότα, που οι άλλοι τα θεωρούν ανάξια προσοχής. Σαχλαμάρα, Αστεία. Γελοία. Ασόβαρα. Το κάτι το περνάνε για τίποτα. Το βραβείο για μηδέν. Αυτούς έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Τυχεροί είμαστε ή άτυχοι;

Πότε θα στήσει εκλογές ο Κυριάκος Μητοτάκης. Για να βγει… ενισχυμένος με ποσοστό ανώτερο του Τσίπρα. Να ανανεώσει την παρουσία του στο τιμόνι της χώρας. Ο καθένας λέει την σχλαμάρα του. Απλά λένε σαχλαμάρες.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τι λέμε εμείς σήμερα. Γιώργος Κουβαράς. Έχει δύο εκπομπές ήδη στην ΕΡΤ1. Και μάλλον θα πάει και στο Δελτίο ειδήσεων. Στη θέση της Αντριάνα Παρασκευοπούλου. Όταν το δεις αυτό, τότε σημαίνει εκλογές!!!

ΑΑΑ…θα σας δώσω και άλλα… από βδομάδα ..όταν θα πάω για καφέ στα ΜΜΕ.

Διαβάστε επίσης :

Μυστικά για Μαρινάκη, μυστικά και για Σαββίδη- Όλες οι αλήθειες για : Open, εγωισμός, Πούτιν, κρυφή έρευνα- Θα νομίζουν στα αλήθεια πως είμαστε πράκτορες
Τσίπας Μπλοκ αποκλειστικότητά! Ποιον ο Μαρινάκης βάζει στο “κεφάλι” των ΜΜΕ – “Σκάει” από μέρα σε μέρα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.