Το κρυφό ραντεβού Λάτση με Τσίπρα και Μητσοτάκη- Του ζήτησε να “βάλουν πλάτη” για το Ελληνικό

Η συνάντηση έγινε περίπου πριν από ένα μήνα. Η επίσκεψη του μεγιστάνα στην Ελλάδα έγινε με αφορμή την “μαϊμού” επένδυση του Ελληνικού και είχε ως σκοπό αφενός να πραγματοποιήσει επισκέψεις σε κορυφαία πολιτικά πρόσωπα, αφετέρου να επιμεληθεί του ανοιχτού ζητήματος της χρηματοδότησης του project και να επιλύσει εκκρεμότητες που υφίσταντο με την χρηματοδότηση του ενός δις ευρώ από Ελληνικές τράπεζες.

Όσον αφορά τώρα τα ραντεβού του Σπύρου Λάτση καλά πληροφορημένες πηγές του edolio5 που δεν επιδέχονται αμφισβήτηση υποστηρίζουν ότι ο πανίσχυρος Έλληνας επιχειρηματίας εκτός από αρκετούς υπουργούς συναντήθηκε και με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη αλλά και με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα!

Όπως πληροφορηθήκαμε από τον Τσίπρα ζήτησε να μην φέρει αντιρρήσεις στα δάνεια που πρόκειται να δώσουν οι τράπεζες ενώ από τον Μητσοτάκη ζήτησε να βάλει πλάτη για να δοθούν τα δάνεια μια ώρα γρηγορότερα, διαφορετικά όπως του είπε η επένδυση θα πάει για περίπατο!

…διά χειρός Hλία Τσίπα

edolio5

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.