Το κόλπο πέτυχε και φτάσαμε στο “ήταν η πιο φαντασιακή βραδιά του καλοκαιρινού Μετρόπολις”

Παρασκευή το βράδυ, προς ξημερώματα Σαββάτου. Αυτό συνέβη. Το Metrpopolis Sumer είχε φέρει τον Νίκο Κουρκούλη. Και παρά τις πιο δύσκολες συνθήκες, που θα μπορούσε να συναντήσει, ενώ το καλοκαίρι ακόμη δεν έχει φύγει τελείως. Όμως πέτυχε την πιο μεγάλη νίκη του. Ναι, βεβαίως! Διότι έδειξε ότι έχει τσαμπουκά, δεν κώλωσε, έδωσε λύση αστραπή στο πρόβλημα..

Ποιο πρόβλημα; Φύσκα το μαγαζί, γύρω στα 1000 άτομα. Οι οποίοι ξεκίνησαν να απομακρύνονται από τον χώρο. Φυσικά και ξεκίνησαν να απομακρύνεται. Ο λόγος η βροχή, που βάραγε για τα καλά. Μέχρι που έγινε το απίθανο των απίθανων, λες και ήσουν σε ταινία. Οι ιδιοκτήτες του μαγαζιού, σκέφτηκαν το πιο έξυπνο κόλπο. Όλους να τους κεράσετε σφηνάκια και η μουσική να παίζει δυνατά.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Το αποτέλεσμα. Ο κόσμος έμεινε, η βροχή σταμάτησε, ο Κουρκούλης, βγήκε, και όλοι συμφωνούν : “Ήταν ο καλύτερος Κουρκούλης των τελευταίων χρόνων”. ” Ήταν η πιο φαντασιακή βραδιά του καλοκαιρινού Μετρόπολις.

Οι εικόνες που κυκλοφόρησαν στα κοινωνικά δίκτυο, μας επιβεβαιώνουν :

Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που στέκονται, εξωτερικοί χώροι και πλήθος
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.