Ο Μεσούλας ψάχνει μπαμ αλά Μαρινάκη

Το παιχνίδι του Δημήτρη Μεσούλα, κυρίως στο Πειραιά, έχει πάρει φωτιά, έχει φτάσει στο σημείο εκείνο, που κάποιοι είναι… σίγουροι, τελικά θα την κάνει την κίνηση, θα μπει και στα μπουζούκια! Τώρα θα την κάνει, σε λίγο θα την κάνει, σίγουρα πάντως θα την κάνει, το λένε και το συζητάνε πολύ, στην πιάτσα της νύχτας. Που σημαίνει πως τον θεωρούν έτοιμο και ικανό, διότι είναι αρκετά δυνατός, που σημαίνει ότι αγωνία βαράει στο κόκκινο…Κάτι συζητιέται, δεν είναι στον αέρα, στο πουθενά οι φήμες και τα ψιθυριστά.

Μα, με το Aristotle, το  Barrique Port, to La Red Dream, στην κατηγορία τους είναι ήδη ο πρωταθλητής, γιατί να πάει να μπλέξει με τα μεγαλύτερα παιχνίδια, που χρόνο με το χρόνο γίνονται μικρότερα. Μα, δεν υπάρχει άλλος δρόμος.. , υπάρχει μόνο “τα όνειρα μου, θα τα μεγαλώνω, παρά τις δυσκολίες. Πρώτα θα μου φύγει η ψυχή, αυτό δεν το αλλάζω”.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ίσως ο Μεσούλας μπει τώρα στα μπουζούκια, ίσως και δεν μπει. Σίγουρα πάντως το ψάχνει. Πάλι το Τσίπας Μπλοκ θα τρέξετε να βρείτε. Στη φώτο είναι με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, που έκανε το μπαμ, το πιο μεγάλο μπαμ. Ξερούς τους άφησε όλους, με το να φέρει τον τεράστιο Μαρσέλο στον Ολυμπιακό.

Διαβάστε επίσης : Πρώτο μπουμ

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.