Πρώτη επέτειος γάμου για την κόρη του «βασιλιά της φέτας», του ιδιοκτήτη της τρικαλινής γαλακτοβιομηχανίας La Farm, Βαγγέλη Πλεξίδα – Με Αργυρό και Ρουβά, το prive party με τα 200 άτομα, στο Story under the stars, του Νότη Αθανασίου και της φοβερής ομάδας του – Ταυτόχρονα, o βιομήχανος γιόρτασε και ο ίδιος την μεγάλη προσωπική και εταιρική επιτυχία της Lafarm, που απαλλάχτηκε από τις δικαστικές της περιπέτειες

Μπορεί να μην έχουν καταλάβει τα αυτονόητα οι άλλοι, ή να κάνουν πως δεν τα καταλαβαίνουν, όχι όμως κι εμείς. Ο Βαγγέλης ο Πλεξίδας, αυτός είναι ο πιο ισχυρός άνθρωπος του πλανήτη Τρίκαλα. Τον χαρακτηρίζουν ως τον «βασιλιά της φέτας» και όχι άδικα. Αφεντικό είναι στην θεσσαλική γαλακτοβιομηχανία LA Farm. Να θυμίσουμε πως τον Σεπτέμβριο του 2020, προχώρησε στην αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της επιχείρησης, από τους αδερφούς του Σωτήρη και Χρήστο. Με αυτόν στο τιμόνι, άνοιξε νέους ορίζοντες για το τυροκομείο, καθώς το μεγαλύτερο μέρος της παραγωγής έφευγε για τα σούπερ μάρκετ της Σουηδίας και της Γερμανίας.

Τι άλλο; Την κόρη του Νάνσυ, την έχει παντρέψει με τον ποδοσφαιριστή Χρήστο Νιάρο. Ο γάμος είχε γίνει το νησί των ανέμων, στις 7 Σεπτεμβρίου 2021. Το γλέντι είχε πραγματοποιηθεί στο κοσμικό Pasaji στον Ορνό, με την παρουσία 100 προσκεκλημένων και guest της βραδιάς τον διαστημικό Κωνσταντίνο Αργυρό.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Το τελευταίο που χρειάζεσαι. Είχαν επέτειο γάμου, έκλεισαν ένα χρόνο αγάπης, και επισφραγίστηκε με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο. Prive party για 200 περίπου καλεσμένους τους, στο Story under the stars, του Νότη Αθανασίου και της φοβερής ομάδας του, στα Τρίκαλα. Με τον Βαγγέλη Πλεξίδα, να τους κάνει την έκπληξη, την πιο μεγάλη έκπληξη, την διπλή έκπληξη. Τους έφερε τον Κωνσταντίνο Αργυρό και τον Σάκη Ρουβά. Το τραγουδιστικό δίδυμο, που στο φετινό πρωτάθλημα της νύχτας, θα είναι μαζί, θα είναι στο Teatro του Κώστα Μπερτάκη..Και θα πάρουν τα λεφτά όλα και θα σπάσουν τα ρεκόρ.

Ταυτόχρονα, o ισχυρός βιομήχανος γιόρτασε και ο ίδιος την μεγάλη προσωπική και εταιρική επιτυχία της Lafarm που απαλλάχτηκε από τις δικαστικές της περιπέτειες .

To tsipasblog έχει φυσικά εξασφαλίσει υλικό, για αυτό το πολύ ξεχωριστό θέμα :

πηγή φώτο : rikalaidees.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.