Από το καλό στο πολύ… καλύτερο στο Κέντρο Πατρών

Να δούμε τη θέληση του Κέντρου Πατρών Live Stage. Δεν μπορεί να μας κρυφθεί ότι θέλει να προσφέρει στη νυχτερινή ζωή της Πάτρας.. Προ των πυλών είναι οι γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, και αυτό μεταφράζεται σε “πάμε χωρίς να δείξουμε κάτι το ιδιαίτερο, γιατί πάμε στα σίγουρα.” Οι περισσότερες ομάδες σκέφτονται έτσι, και είναι καταδικασμένες. Δεν σκέφτονται την επόμενη ημέρα, που θα πέσει πείνα. Να μην περιμένουν να γίνουν θαύματα.

Πολυ μακριά από τέτοιες λογικές, το Κέντρο Πάτρών, ανακοίνωσε το εορταστικές μέρες, και οι εκπλήξεις είναι πολλές:

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "R KENTPO Patror THELIVESTAGE ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΩΡΑΡΙΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ 23/24/25 ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 2023 30/31 01/01 ΣΑΒΒΑΤΟ ΙΚΥΡΙΑΚΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 023 2024 06/01 ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΜΑΚΗΣ ΜΑΡΓΕΛΗΣ RSV: 694 1584647 6946507974 Agiou Andreou 130 & Gounari"

Πρώτα είναι η ομάδα η γνωστή η αγαπημένη…Ρίζου, Νιάχος, Βαβίλης, Αρσινόη, Νάσιου, Αλειφέρη!

Κέντρο Πατρών Live Stage - Θα γίνει ο χαμός με το πιο δυνατό μουσικό σχήμα - Ετοιμαστείτε για πολύ χορό!

Πάμε τώρα στις “βόμβες”. 24, 25 Δεκεμβρίου. Την Παραμονή των Χριστουγέννων και την επόμενη, ανήμερα που λέμε. Προσθέστε και την 01/01 του 2024, ημέρα Δευτέρα. Κουβέντα για τρία βράδια, δηλαδή. Έρχεται η καψούρα μου, ο Αλέκος Ζαζόπουλος!

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.