Δείχνει μποι ο Φ. Καμπούρης – Έγινε ο νέος πρόεδρος του ΛΑΟΣ

Μιλάμε σοβαρά; Δεν είναι μόνο παρουσιαστής ο Καμπούρης Φίλιππος. Από την τηλόραση, βέβαια, τον έμαθαν όλοι, έγινε πρόσωπο γνωστό στο πανελλήνιο. Αλλά αναγνωρίζουμε δημοσίως και επισήμως, ότι είναι μάγκας, εξελίχθηκε και έγινε ο παίκτης. Σ΄ όλα μέσα, δεν αφήνει κανένα παιχνίδι, που θα προβλέψει πως μπορεί να σπάσει όλα τα ρεκόρ. Είναι φιλόδοξος και δεν το κρύβει..

Οι βουλευτικές εκλογές του Μαΐου; Μέσα ο Καμπούρης. Υποψήφιος με την «Ελληνική Λύση» του Κυριάκου Βελόπουλου, στο Β1 Βόρειο Τομέα Αθηνών.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τα ίδια και με την ιστορία των αυτοδιοικητικών εκλογών του Οκτωβρίου 2023. Πρώτο τραπέζι πίστα ο Καμπούρης, Υπ. Περιφερειάρχης Αττικής, χωρίς «ομπρέλα» κομμάτος. Βάση του συνδυασμού του «Μάχη για την Αττική» ήταν το τρίπτυχο: Πατρίδα – Θρησκεία – Οικογένεια.

Και άμα λάχει τα βάζει ανοιχτά με το βαθύ και το ύπουλο σύστημα. Δεν φοβάται να τα πει όπως είναι. Να καταγγείλει, να πει ποιος είναι ο κακός του έργου. Παίκτης ο άνθρωπος. Κάνει παιχνίδι, μ’ άλλα λόγια δείχνει το μπόι του, το μέγεθος του..Αυτός είμαι, ο Καμπούρης είμαι, αγωνίζομαι για την πληγωμένη πατρίδα μου, όχι τα Σκόπια και την Τουρκία.

Και κάνει την πιο μεγάλη έκπληξη. Αφήνει άλλες κερδοφόρες δουλειές, για να προσφερθεί στην αγαπημένη πατρίδα, για να σταματήσει η κατηφόρα. Ειναι επίσημη η είδηση. Ανέλαβε ήδη την ηγεσία του ΛΑΟΣ, αφού ο εμβληματικός και ιστορικός πρόεδρος του, ο Γιώργος Κατρατζαφέρης, του παρέδωσε τα «κλειδιά».

Προς αυτή την κατεύθυνση, πραγματοποιήθηκε, τις προηγούμενες μέρες, συνέδριο σε κεντρικό ξενοδοχείο στο Σύνταγμα, με ομιλία του Φ. Καμπούρη, όπου έδωσε τις βασικές γραμμές του ανανεωμένου κόμματος και μίλησε για το συνέδριο που θα γίνει στις 17 Δεκεμβρίου, και ώρα 11:00 στο ξενοδοχείο Αμαλία (Αμαλίας 10 – Αθήνα), όπου θα εγκριθεί το νέο καταστατικό.

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, γένι και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "ΛΑ.Ο.Σ. ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ ΥΠ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ NEA APXH"
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.