Για να βλέπετε πίσω το δάσος και όχι μπροστά το δέντρο

Ο Νίκος Οικονομόπουλος στο FANTASIA! Τέτοια διαφήμιση ούτε από το καλύτερο γραφείο digital marketing στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό. Ο λόγος για τα σχόλια, με πνεύμα παραπόνου, που γράφονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (ή αλλιώς social media). Το θέμα παίζει και στα μμε.

«Χάνονται οι τηλεφωνικές κρατήσεις, με αποτέλεσμα όταν πάμε στο μαγαζί, να μας διώχνουν, αφού δεν έχουν που να μας βάλουν να κάτσουμε». Αυτό λένε κάποιοι.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Το μαγαζί τι απαντά ; «Όχι δεν χάνονται, απλά η ζήτηση είναι εξωπραγματική, ενώ παράλληλα η χωρητικότητα του μαγαζιού είναι στα 1200 άτομα περίπου. Ζητάμε την κατανόησή σας. Κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε».

Στο έργο και η τοπεθέτηση συνεργάτη του γνωστού τραγουδιστή, που έχει πάρει τέτοια φορά, που δεν βλέπει πραγματικά κανέναν : «Είναι άδικο αυτό που συμβαίνει. Ο Νίκος δεν έχει καμία σχέση με τις κρατήσεις του μαγαζιού. Ουσιαστικά είναι “υπάλληλος” και εκείνος. Δεν είναι ιδιοκτήτης και δεν είναι υπεύθυνος για το πώς διαχειρίζεται το νυχτερινό κέντρο τις κρατήσεις του. Ο Νίκος δεν έχει καμία σχέση με τη συμπεριφορά των μετρ. Μάλιστα λόγω της τεράστιας επιτυχίας του σχήματος, ο ίδιος ο Νίκος πρόσθεσε και τρίτη μέρα την εβδομάδα, για όλον τον Δεκέμβριο, ώστε να μπορέσει να εξυπηρετήσει τον κόσμο που τον αγαπά και θέλει να τον δει», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ξεχνάμε εάν ισχύει αυτή η κακή υπηρεσία από το νυχτερινό σπίτι του Κώστα Μπερτάκη. Για μένα δεν έχει καμία σημασία. Γιατί άκου τι θα σου πω, και θα το καταλάβεις αύριο. Εδώ χτίζεται μύθος. Μεγάλος μύθος. Ο μύθος του Οικονομόπουλου. Ο μύθος του Φαντασία. Είναι το κορυφαίο στο είδος νυχτερινή διασκέδαση. Άρα, χαμός γίνεται εκεί. Αρα, σιγά μη βούμε.

Αυτή είναι η σωστή ανάγνωση. Κι αυτό δεν θα γινόταν με την άνεση να κλείσεις τραπέζι. Είναι αυτές οι μικρές λεπτομέρειες, που όμως κάνουν τη μεγάλη διαφορά. Τσίπας Μπλοκ διαβάζεις, έχω την απαίτηση να βλέπεις πίσω το δάσος και όχι μπροστά το δέντρο!!!

Εορταστικό Πρόγραμμα :
💥Παρασκευή 15/12
💥Σάββατο 16/12
💥Κυριακή 17/12
💥Παρασκευή 22/12
💥Σάββατο 23/12
💥Κυριακή 24/12
💥Δευτέρα 25/12
💥Παρασκευή 29/12
💥Σάββατο 30/12
💥Κυριακή 31/12
💥Δευτέρα 1/1
💥Παρασκευή 5/1
💥Σάββατο 6/1
💥Κυριακή 7/1

Κάθε Παρασκευή – Σάββατο!
Η απόλυτη φωνή στο πιο #hot προορισμό διασκέδασης!
Μαζί του η Χριστίνα Μηλιού , η Μορφούλα & η Τάνια Μπρεάζου!

𝐅𝐀𝐍𝐓𝐀𝐒𝐈𝐀
📍 Λ. Ποσειδώνος 5 – Ελληνικό
📞 RSV: 2108940203 – 2108940302

Μπορεί να είναι εικόνα πλήθος και κείμενο
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.