Το γράψαμε- Βαριά χτύπησε η πρώτη καμπάνα, γιατί ο κόσμος αντιδρά στο εμβόλιο

Επιστροφή του Lockdown. Προς τα εκεί πάει το πράμα, γιατί ο κόσμος, ο κοσμάκης, ενώ, επιτέλους, έχει την μπάλα στα πόδια του, και αντί να φροντίσει ο ίδιος να βάλει το γκολ, αυτός απεναντίας την πετάει στην εξέδρα. Σκάσει την κροτίδα στα χέρια του. Αυτά λένε, αυτά!

Για μια στιγμή. τι εννοώ ; Τα νούμερα που σκάνε τώρα τελευταία, δεν είναι ενθαρρυντικά. Αυξάνεται και πάλι ο αριθμός κρουσμάτων (όχι των θανάτων), ενώ μειώνονται οι εμβολιασμοί. Για αυτό, λοιπόν, η κυβέρνηση, η κάθε κυβέρνηση φέρνει πίσω τον απόλυτο εφιάλτη. Επειδή, σου λέει δεν μπορεί να παρατραβήξει άλλο το πιο αλλοπρόσαλλο σύνθημα της ιστορίας : «Πρέπει να ανασάνει η οικονομία, θέλουμε πίσω τις ζωές μας, αλλά την μοναδική προϋπόθεση υλοποίησης του σχεδίου αυτού, δεν το τηρούμε…το δαιμονοποιούμε, για τους δικούς μας λόγους… Με ότι έχει να κάνει με το εμβόλιο».

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Και ήρθε στ’ αυτιά μου η πρώτη καμπάνα και ήχησε βαριά. Η καμπάνα του Lockdown, στη Μύκονο, που καλοκαίρι εκεί, παίζεται όλο το παιχνίδι.

Με εντολή Χαρδαλιά, μπαίνει σε lockdown από σήμερα Σάββατο 17 Ιουλίου και μέχρι τις 26 Ιουλίου. Συγκεκριμένα επιβάλλεται βραδινή απαγόρευση κυκλοφορίας μετά τις 01.00 το βράδυ ενώ απαγορεύεται η μουσική στα μαγαζιά όλο το 24ωρο.

Συνεχίζουμε σε στυλ να μην ξεχνιόμαστε. Και αυτό το επεισόδιο, το πρόβλεψε το Tsipas Blog, όταν έγραψε “Ο …Εφιάλτης σε “ζέσταμα” αγαπούλες

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.