Ο …Εφιάλτης σε “ζέσταμα” αγαπούλες

Δηλώνω προετοιμασμένος. Για το ενδεχόμενο ενός νέου lockdown, που δεν φαντάζει καθόλου μακριά. Κοντά είναι όταν διαβάζουμε για σοκ από την ανησυχητική αύξηση των κρουσμάτων, πως γνωστό Beach bar, έκανε “κόκκινους” από κορονοϊο Άλιμο και Γλυφάδα, πως υγειονομική βόμβα τα κέντρα διασκέδασης – Αύξηση 60% του ιικού φορτίου στα λύματα. Ότι πλέον μόνο καθήμενοι στους χώρους διασκέδασης και «λουκέτο» από την πρώτη παράβαση, πως προ των πυλών είναι η επιστροφή της μάσκας παντού, η απαγόρευση κυκλοφορίας και το κλείσιμο της μουσικής, ότι ο Σύψας προειδοποιεί, πως οι πιθανότητες για νέο lockdown δεν είναι μηδενικές, ότι 2.600 κρούσματα αναμένονται στο τέλος Ιουλίου, ότι ο «Δέλτα» κορονοϊού, είναι πιο επικίνδυνη και ταχύτερα μεταδιδόμενη

Αυτά λαμβάνω υπ ‘όψιν, και νιώθω ότι τώρα κάνω το…ζέσταμα, και σε λίγο, ναι, ναι, θα μας το ανακοινώσουν και επίσημα. Επιστρέφει ο Εφιάλτης αγαπούλες μου. Σου είπα νιώθω προετοιμασμένος.. Το ίδιο προετοιμασμένοι είναι εκατομμύρια άλλα ανθρωπάκια σαν κι εμένα. Δεν είμαστε μελλοντολόγοι, ούτε συνωμοσιολόγοι, ούτε κολλημένοι, ούτε οι σπουδές μας ήταν κοντά στον ιό. Άνθρωποι είμαστε σοβαροί, που με καθαρό μυαλό μελετάμε τα σημάδια, κάποια σημάδια, αυτά που είναι μπροστά στην βιτρίνα. Και αυτό πρέπει να κάνετε και εσείς.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Το λέω αυτό και δεν το συζητώ. Δεν συμφωνώ ή διαφωνώ, όταν δεν είμαι ο κατάλληλος να έχω προσωπική άποψη. Αυτό που λέω είναι πως δηλώνω προετοιμασμένος, προπονημένος, ετοιμοπόλεμος..

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.