Εξέλιξη του έργου : Νύχτα και ζωή γενικότερα, μόνο με το εμβόλιο

Είμαι μπερδεμένος, διότι δεν είμαι ο κατάλληλος, ο ειδικός, ο γιατρός. Για να συμφωνώ ή να διαφωνώ, να έχω προσωπική άποψη. Από που κι ως πού; Τι συμβαίνει, όμως;

Θα δεχόμαστε μόνο εμβολιασμένους, το μεν νυχτερινό κέντρο. Δεν είναι επικίνδυνος ο κορονοϊός, επικίνδυνοί είναι αυτοί, που διαχωρίζουν τους πελάτες, εμείς με χύμα κόσμο λέει το άλλο, με τα δικά του πτυχία. Με ιατρικά κι άλλα επιχειρήματα ο πόλεμος της Νύχτας..

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ποια από τις δυο πλευρές έχει δίκαιο; Όλοι έχουν τα δίκια τους. Επιβάλλεται, όμως, να χωρέσουν μέσα στο κεφάλι τους, το πως θα πάνε τα πράγματα στο έργο του κορονιού. Διαβάζουμε ότι ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς, ανακοίνωσε πως μόνο καθήμενοι σε μπαρ και κλαμπ από τις 8 Ιουλίου..Και αυστηρές οι κυρώσεις, αν δεν τηρηθούν τα μέτρα προστασίας.

Αυτό τι σημαίνει; Έως το τέλος του χρόνου, θα καταργηθούν τα τεστ (ράπιντ, μοριακά και τα άλλα που υπάρχουν). Και για να ταξιδέψεις, να μπεις σε γήπεδο, να πεις καφέ, ποτό, να πας στα μπουζούκια, να πας στο μπουρδέλο για την ανάγκη σου, να ζήσεις ρε παιδί μου, μόνο αν έχεις κάνει το εμβόλιο. Όποιος δεν το βλέπει, έχει αναπτύξει μυωπία, από εδώ μέχρι την Κίνα.

Α, και όσοι δεν θα το δεχτούν, δεν σημαίνει πως θα είναι κλειστοί και θα πληρώνονται από το κράτος. Σε καμία περίπτωση. Αυτά είναι περσινά σταφύλια. Τα λεφτά τελείωσαν.

Διαβάστε επίσης : Ο …Εφιάλτης σε “ζέσταμα” αγαπούλες

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.