Το φιλό-Σαμαρικό “Antinews” που έκανε πόλεμο στον Μητσοτάκη δεν άντεξε και “κατέβασε ρολά”! Το ενδιαφέρον να το αγοράσει με “μπροστινό” κορυφαίος υπουργός της κυβέρνησης

Στις 6/2 ήταν η τελευταία ανάρτηση του “αντίο”! «Ρολά» φαίνεται να κατέβασε- προσωρινά ή οριστικά μένει να φανεί- η ιστοσελίδα antinews.gr. Βασική αιτία παρουσιάζονται τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε από το 2019 και σύμφωνα με στοιχεία που έχουν δει το φως της δημοσιότητας

Η ιστοσελίδα είναι επισκέψιμη όμως κάθε δραστηριότητα φαίνεται να έχει ανασταλεί διότι η θεματολογία της έχει να ανανεωθεί από τις αρχές Φεβρουαρίου. Συγκεκριμένα οι τελευταίες αναρτήσεις φαίνεται να έχουν πραγματοποιηθεί στις 6 του μήνα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ειδικότερα στην κεντρική σελίδα του σάιτ υπάρχει καρέ από την ταινία «Εξολοθρευτής» με τον Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ και την σημείωση «Αντίο προς το παρόν» και στην ενότητα «Αντιθέσεις» μαζί με την φωτογραφία είναι αναρτημένο το βίντεο με το τραγούδι «The show must go on» των Queen.

Όπως αναφέρεται στην ταυτότητα του ιστότοπου, «το www.antinews.gr ιδρύθηκε το 2007 από δημοσιογράφους μέλη της συντακτικής ομάδας του ιστορικού περιοδικού “Αντί” με κυρίαρχο ρόλο από τον δημοσιογράφο Βασίλη Ζήση και σύντομα εξελίχθηκε σε αυτόνομο και ανεξάρτητο διαδικτυακό κόμβο πολιτικής, οικονομικής και πολιτιστικής ενημέρωσης και κυρίως διαλόγου». Φήμες το θέλουν να πωλείται και να έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον γνωστός υπουργός της κυβέρνησης που φιλοδοξεί να γίνει αρχηγός ΝΔ.

πηγή

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.