Έτσι όπως πρέπει να είναι η γνήσια νύχτα…

Λέμε ότι πριν περίπου μια 20ετια, εμφανίστηκε το Fever, το πρώτο τόσο μεγάλο νυχτερινό κέντρο. Η Άννα Βίσση το εγκαινίασε ως Fever. Και αμέσως έφερε την επανάσταση. Σωστά. Από τότε πήρε πολλά πρωταθλήματα που τα άξιζε. Γιατί στις παρατάσεις του, το λαικό τραγούδι ήταν πάντοτε πρωταγωνιστής και όχι κομπάρσος. Άλλο σωστό. Έτσι είναι. Αυτή είναι η νύχτα η αληθινή, η σημερινή είναι τελείως διαφορετική, παραμυθένια.

Εγώ ξέρω ότι δεν έχουν καμιά σχέση οι εικόνες που βλέπετε, με την πραγματικότητα. Πλάκα μου κάνετε, ότι είστε ισότιμοι με την παλιά νύχτα. Με παραμυθιάζετε. Εγώ ξέρω. Αμάν, πια! Όχι άλλα παραμύθια. Όχι άλλα ψέματα. Φτάνει.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μπλέκουμε στην κουβέντα την Πάολα με τον Νίκο Μακρόπουλο, για την οποίους είναι υπερήφανοι οι γνήσιοι νυχτόβιοι, που στο ανακαινισμένο γήπεδο του Fever (Λαγουμιτζή 25, Αθήνα) τους βλέπουν και μάλιστα τους αποθεώνουν. Από αυτή την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου, κάθε Παρασκευή & Σάββατο

Τα γκάλοπ. Οι δημοσκοπήσεις, που το έδειχναν πολύ ψηλά, έπεσαν μέσα…

Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και πλήθος

Χριστούγεννα & Πρωτοχρονιά στο Fever

Τηλ. Κρατήσεων: 210 3217331

📍Λαγουμιτζή 25, Αθήνα

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο που λέει "ΝΙΚΟΣ ΠΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ Christmas Dates Σάββατο 23/12 Σάββατο 30/12 Κυριακή 24/12 Κυριακή 31/12 Δευτέρα 25 25/12 Δευτέρα 01/01"
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.