Ήρθε στην Αθήνα και δουλέυει καλά..Άλλοι όχι

Νίνα Σπανού. Ξέρεις! Η τραγουδίστρια, με την εξαιρετική φωνή και την εικόνα σαν ζωγραφιά. Παίρνει την απόφαση να αφήσει την Πάτρα και να δοκιμάσει τις δυνάμεις της στην Αθήνα. Πριν δύο χρόνια αυτό. Προηγουμένως ηταν στο Romeo. Την βλέπεις σήμερα και λες πως τα κατάφερε. Ναι, τα κατάφερε. Με την δουλειά της. Και εννοείται με την αμέριστη υποστήριξή του επιχειρηματία Μιχάλη Λαγουδάκου. Όσος την πίστεψε και την πιστέυεις αυτός, κανείς αλλο. Κάθε Κυριακή, θα την βρεις στο Απλά στο Παγκράτι, να δουλεύει καλά, στην ίδια ομάδα με τον Νίκο Δούρο. Την ίδια ώρα, που δεν δουλεύουν σήμερα οι περισσότεροι άλλοι. Ακόμη και μεγάλοι. Θα τους βρεις στο κρεβάτι τους. Να κοιμούνται από τις 10.

Μπορεί να είναι εικόνα ‎2 άτομα και ‎κείμενο που λέει "‎AR Pograti VE L ΝΙΚΟΣ ΔΟΥΡΟΣ NINA ΣΠΑΝΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ 23:00 Οδός apla_pagrali ΥΜηττού 128 Αθήνα ل aplatroumpapagkrati Τηλ 6986128291‎"‎‎
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.