Το Fever G, με “ουρές” κόσμου και λαοθάλασσα, δεν γεννήθηκε χτες

Το Fever G, με "ουρές" κόσμου και λαοθάλασσα, δεν γεννήθηκε χτες

Ποια είναι η πρώτη σκέψη που κάνει κάποιος στην πληροφορία ότι τα μεσάνυχτα της χθεσινής μέρας, 30 Νοεμβρίου, του 2019, δημιουργήθηκαν ουρές εκατοντάδων ανθρώπων, για να παρακολουθήσουν το σχήμα της χρονιάς : Μαζωνάκη-Κιάμου , χωρίς pr το αποτέλεσμα, άσχετο αυτό.

Η δική μου πρώτη σκέψη είναι ότι το γεμάτο Fever G το είχε ανάγκη, όχι μόνο οι άμεσα εμπλεκόμενοι, αλλά και η ίδια η νύχτα. Να ακολουθήσουν και οι άλλοι! Να ρίξουν λεφτά στα μαγαζιά τους και οι άλλοι.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Είναι, όμως, κάτι καινούργιο το φετινό Fever G; Όχι, βέβαια! Τίποτα δεν είναι καινούργιο. Τίποτα δεν γεννιέται από το τίποτα. Πάντα το “καινούργιο”, το “άγνωστο” στον καιρό του είναι απλά μια συνέχεια προηγούμενου, που κυκλοφορούσε στην καθημερινότητα των ανθρώπων με άλλη μορφή. Μέσα, λοιπόν, στην πραγματικότητα πιθανότατα να είναι οι ιστορικοί και οι επιστήμονες παρελθοντολόγοι, οι οποίοι ισχυρίζονται πως το χθεσινό σκηνικό “πολέμου”, στο γήπεδο του Θανάση Παπαγεωργίου, παιζόνταν και πιο παλιά. Στη χρυσή δεκαετία της αθηναϊκής νύχτας.

Όπως λένε στο Tsipasblog.gr, ήταν το πρώτο μεγάλο νυχτερινό κέντρο, που 7 μέρες τη βδομάδα, παρακαλώ, μάζεψε 2000 άτομα! Ασφαλώς με “κανονισμούς” διαφορετικούς σε σύγκριση με τους σημερινούς. Και για αυτό λένε ότι ο Παπαγεωργίου είχε και έχει τα πιο πολλά λεφτά στη νύχτα.

Διαβάστε επίσης : Η γκραν σουξέ τριάδα του Fever (G)

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.